Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda kobitka

Moj mazjest POTWOREM!!!!!!

Polecane posty

Gość mloda kobitka

Moj maz od momentu kiedy znaleźlismy sie w swoim wymazonym mieszkaniu stal sie dla mnie okropny....stosuje przemoc psychiczna, jest wulgrany, ordynarny!!!!Nie pozwala aby nikt nas odwiedzal, nie liczy sie ze moim zdaniem......Przedtem był inny zupełnie inny kiedy mieszkalismy z moimi rodzicami . Załamka juz nie mam siły czekac jak bedzie......przeraza mnie czasami ;(

czego oczekujesz??? pocieszenia czy rady??? pocieszam- nie przejmuj się kiedyś mu się umrze daję radę- jest coś takiego jak rozwód

Gość mloda kobitka
nie pocieszenia rady!!!!! smutne i to ze po 2 latach bycia razem takie akcje

No jak rady chcesz? przecież to Ty go znasz sa na pewno na niego jakieś terapie szokujące separacje lub wyprowadź się na jakiś czas dlaczego masz być poniewierana?

Gość premiumm
Nie będzie już lepiej. A poza tym nie rozumiem jak to jest. Chcesz zaprosić koleżankę i pytasz go o zgodę ? Po prostu zaproś. Nie jesteś Arabką.

Gość hej nie zalamuj sie
przeciez zawsze mozesz wierzyc, ze pewnego dnia, za dzien , tydzien, miesiac lub rok obudzisz sie i okaze sie, ze stal sie cud a twoj maz bedzie taki sam cudowny jak kiedys :)

Mój mnie poniżał itp jak znalazł sobie inna wtedy mu już nie zalezało na tym że mnie rani i ci mu powiem bo miał ją...nawet czepiał się że kurtka krzywo wisi i o zgodę też musiałam się pytać ale na wyjście gdziekolwiek...

Gość mlod kobitka
tylko boje sie ze on dopiero wtedy zacznie robic akcje!!!! szukam jakieos dobrego prawnika z krakowa;/

Gość mloda kobtka
on nikogo nie ma teraz od 1m-ca pise z kims na gg i wyznal mu milosc bo sama widzialam jak to napisal ale nawet sie z tego ciesze. Ale powiedzial mi kiedys ze on nigdy mi nie da rozwodu.....boje sie ze nie klamie ;/

nie załamuj się i nie daj po sobie poznać że myślisz o rozwodzie, i jak tylko nadarzy się okazja wyprowadź się gdzieś, gdzie będziesz bezpieczna

Gość mloda kobitka
a pozatym nie chce się ze mną kochac, bo muwi, że mi z cipy śmierdzi

Gość zapros kolezanke i wez ja
na swiadka, jesli zrobi piekla, zreszta mozesz jakis dyktafon gdzies umiescic dyskretnie,jak nie macie dzieci to dadza ci rozwod

Gość mloda kobitka
...chyba faktycznie mi z cipy smierdzi