Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sratatatatatata

Problem ze współlokatorką

Polecane posty

Gość niektórzy nie potrafią
zrozumieć słowa kompromis, ani tego, ze on działa w obie strony bo inaczej już kompromisem nie jest:)

Gość Oni sa nienormalni
ja miałam kiedyś kuzynkę, która sie obściskiwała ze swoim mężem przy wszystkich, nawet przy naszej babci u niej w domu u niej w pokoju, była szczerze zgorszona widokiem. Jak im ktoś zwracał uwage to się tłumaczyli że oni tacy zakochani. To była przesada jeszcze bym zrozumiała że u siebie przy znajomych, aż tak czesto ich nie widywałam żeby mi to przeszkadzało ale przyjeżdżają do babci do wujka do rodziców i się liżą i obściskują w pierwszym lepszym pokoju. Jakby nie byli małżeństwem to babcia by mi na zawał chyba padła bo i tak była zdegustowana.

Gość wspolczuje Ci podwojnie
po pierwsze wciaz jestes narazana na przyprowadzanie obcej osoby... A po drugie narazana na takie intymne widoki i odglosy :O Moze sprobuj zmienic pokoj co? Bo podejrzewam, ze ta wspollokatorka to jakis beton i nic do niej nie dotrze... Zero empatii i kultury :O

Gość zrób wielka imprezę
zaproś znajomych, włącz muzę na full i bawcie się przy nich, jak to nie poskutkuje, co przyprowadzaj koleżanki jak Oni będą siedzieć w pokoju, śmiejcie się głośno, zakłócajcie im ciszę.

Gość tez tak miałam
Wynajmowałam mieszkanie z dwiema dziewczynami. Co prawda miałam oddzielny pokój, ale wkurzało mnie że ich faceci właściwie zamieszkali u nas, a nie placili ani za wodę, ani za prąd. To były dwie osoby więcej, więc rachunki były wyższe. Poza tym nie sprzątali, wyjadali mi rzeczy z lodówki, używali moich kosmetyków, a nawet korzystali z mojego kompa, az sobie zrobiłam hasło i się skonczyło. Jak się miarka przebrała, to zadzwoniłam do właścicielki i powiedziałam jej o tym. Któregoś dnia przyjechała bez zapowiedzi, zastała tych kolesi w łóżku i syf w ich pokoju. Postraszyła, ze jak jeszcze raz ich zastanie, to z dnia na dzień mają sobie szukac mieszkania. Poskutkowało.

Gość KFNDL
najbardziej pojebana osoba w tym temacie to - agentka

Gość to z tą imprezą
chyba najlepsze w tym wypadku, niestety 🖐️