Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deszczowy dzień dziś jest

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Mam pytanie odnośnie zachowania mojej dziewczyny. Zostawiła mnie rok temu dla innego chłopaka. Chciała abyśmy się spotykali jak przyjaciele ale ja nie chciałem gdyż bolało mnie to że tak bardzo mnie kochała a jednak wolała innego faceta, którego nie kocha tak jak mnie kiedyś.A teraz chociaz nic się nie stało unika kontaktu ze mną i wyrzuciła nasze wspólne zdjecia choć ja nigdy nic złego jej nie zrobiłem. Sama mówiła że była ze mną bardzo szczęśliwa. Może Wy Kobiety powiecie co się stało u Niej w głowie. W tej chwili powiedzmy że wygladam lepiej wizualnie, bo sama to mówiła naszym wspólnym znajomym i zaczęło mi się lepiej powodzić finansowo.A Ona robi wszytsko żeby wyrzucić mnie z swojej głowy! Czemu?

bo po co ma do tego wracać? i myslisz ze jej partner bylby szczesliwy widzac wasze wspolne fotografie wszedzie porozstawiane po mieszkaniu ?

bo ma drugiego im szybciej z tym sie pogodzisz - tym lepiej dla ciebie:)

Sama chciała abyśmy się spotykali. Wyskoczyli na spacer czy na lody. A teraz kompletnie nic, nawet nie wyśle emaila czy smsa z pytaniem czy jestem zdrowy. Ja dla Niej przeprowadziłem się przez pół Polski i nie znam tutaj prawie nikogo.Zrobiłem to tylko dla Niej, ponieważ była dla mnie najważniejsza. Ja rozumiem że ma faceta i może mu się to niepodobać ale zachowuje się tak jakbym jej jakąś krzywdę wyrządził i chce o mnie zapomnieć.

Ja tylko chcę sie dowiedzieć skąd takie zachowanie?

Ike mi chodzi o to że sama chciała bardzo utrzymywać kontakt nawet jak już miała drugiego i mówiła że nie wyobraża sobie życia bezemnie a teraz ostentacyjnie unika mnie, wyrzuca zdjęcia nawet te które jej zrobiłem a pozatym z tym jej obecnym facetem nie układa sie super więc o co chodzi.

jej sie spytaj . po prostu chce zakonczyc rozdzial swojego zycia, zapominec i tye, i w miare nie porownywac tego co bylo z toba a co teraz ma , daj jej czas i nie mow ze ona byla calym swiatem dla ciebie bo to niemozliwe .

Była wszystkim i wiedziała że nigdy jej nie zostawię. Jak już była z innym napisała mi że wie że mnie bardzo krzywdziła. Uwierz że chcialem zrobić dla Niej wszystko. Nigdy nie usłyszała odemnie złego słowa. Zauroczył ją inny gość i chciała z nim być ale była z nim mu nie wyszło bo ją olał i zaraz znalazła innego z którym teraz jest ale to nie jest jakas szaleńcza miłość mało tego zachowuje się jakby to był tylko substytut. A mnie kochała ponad wszystko pozatym mieliśmy brać ślub z którego wycofała się na dwa miesiące przed. Chce tylko zrozumieć czemu tak bardzo chce o mnie zapomnieć skoro tak bardzo mnie kochała a pozatym sama bardzo chciała abyśmy zostali przyjaciółmi.

Jeszcze jedna sprawa, sama stwierdziła że była ze mną bardzo szczęśliwa więc o co tak naprawdę chodzi?

Gość bit
ona niewie co ma tak naprwde kolo siebie jednym slowem jest durna.daj sobie znia spokuj zalugujesz na lepsza

Ok pisała mi że na mnie nie zasługuje itp ale ja chciałbym dowiedzieć się czemu tak ostentacyjnie chce mnie wyrzucić ze swojego życia? Skoro była ze mną taka szczęśliwa czemu tak bardzo mnei teraz unika? Chciałbym dowiedzieć się skąd takie zachowanie. Wy Kobiety powinniście to wiedzieć tak mi się wydaje?

Gość bit
mozliwe ona juz Ciebie niekocha,znudzila sie Toba.Mysle ze musisz to ptyanie raczej jej zadac nie nam.

Kocham ją mimo tego że bardzo mnie skrzywdziła i to chyba w tym wszystkim jest najgorsze. Była dla mnie wszystkim więc ciężko z serca wyrzucić taką miłość.

Myślisz że mogłaby do mnie wrócić skoro mieszka z innym facetem? Myślę że jakby mnie jeszcze kochała to chyba nie dałaby zapomnieć o sobie i choć pod byle pretekstem szukałaby kontaktu ze mną.

Myślisz że gdybym powiedział że ją kocham cały czas tak jak kiedyś to mogłaby zostawić obecnego faceta? Ja po prostu jej nie rozumiem bo nawet jej Mama żałuje że nie jestesmy razem, mało tego jej znajomi twierdzą że jest głupia że mnie zostawiła. A mimo tego unika kontaktu ze mną. Nie wiem czy jeszcze jestem w jej sercu. Spróbuję do Niej napisac emaila bo w tej chwili to chyba najlepsza forma kontaktu. Może poproszę ją o spotkanie.

to juz od niej zalezy . ty zrob tyle ile bedziesz mogl, jak nie wyjdzie, trudno jej strata. ale jezeli ciebie nie kocha, to glupio by bylo gdyby wrocila do ciebie dlatego ze ty ja kochasz, cale otoczenie jest za waszym zwiazkiem a ona by sie meczyla .

Masz rację. Ja nawet nie chciałbym aby wróciła do mnie jeśli mnie nie kocha. To byłoby bez sensu. Tylko nie wiem czemu ale mam przeczucie że jest z innym dlatego że zabardzo nie ma innego wyboru i nie chciałbym aby okazałoby się ze za rok czy dwa przyszłaby do mnie i powiedziała że jednak mnie kocha. A jak oddawała mi pierścionek powiedziała że kiedyś chciałaby być ze mną ale wie że nie będę na Nią czekał. Więc o co chodzi?

A ja myślałem że Kobiety chcą utrzymywać kontakty z byłymi jesli było im ze sobą dobrze.

Gość Niespodzianka jak nigdy
Walczyć zawsze warto jeśli czujemy że to miłość życia!Nieważne z jakich powodów było rozejście się.