Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkbdsghjdfgd

laptop -jakiej firmy?

Polecane posty

Gość jkbdsghjdfgd

chce kupic laptopa , jakie polecacie?

Gość dell hp asus ibm
lenovo compal unikaj medion

odradzam ASUSa, problemy problemy i jeszcze raz problemy. Psuje się chłodzenie, nie wyłącza się... Nie tylko mój. A do tego serwis gwarancyjny TYLKO w warszawie.

Gość ja mam della i jest
świetny, spadł mi na panele i działa nadal, a myślałam, ze na zawal zejdę. Nie oszacowałam dobrze długości półki pod biurkiem i chciałam go głębiej wepchać i i okazało się że brakło półki i poleciał, ale działa bez zarzutu.

Gość dell hp asus ibm
mojemu koledze też chłodzenie się psuje od nowości w asusie (temperatura do setki dobija) i odesłał do naprawy, trzymają to już 3 tydzień a mi acera naprawili w 3 dni (w czechach) :o napisz jaki masz model, może jakaś fabryczna wada?:D

Gość dell hp asus ibm
szczególnie plastik w acerach jest kiepski. naciśniesz mocniej na klawiaturę i cała obudowa się robi wklęsła. :o

Gość ja swoja opinie o dellu
napisałam,a Wy macie jakieś o tym modelu?

Gość cep
ja mam asusa i jakoś " odziwo " nic się z nim nie dzieje złego :D

Gość llena25
Ja mam Della i jestem bardzo zadowolona. Rowniez mi spadl z duzej wysokosci i nic mu sie nie stalo:D

Gość czyli wnisek z tego że delle
twarde są, a jaki masz model??

Gość dcx vsbfdz bfgzs
ja mam sony vaio laptop jest solidny nie mam problemow z chlodzeniem laptop ma rok bateria trzyma tak jak trzymala nie przegrzewa sie klapke czesto zamykalam i odwieralam ma 17 cali,ale nie ma wcale luzow jak by to kogos interesowalo trzyma sie nastepny jaki kiedys kupie bedzie sony vaio

Gość llena25
Inspiron 1525. Rok temu zamawialam bezposredniego z Della, dobierajac sobie samodzielne parametry.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
normalnego-asusa i mini-della z obu jestem zadowoloba-asusa mam 3 lata a della kilka miesiecy.moj brat z kolei ma toshibe-rok temu zakupil i ma problemynormalnego-asusa i mini-della z obu jestem zadowoloba-asusa mam 3 lata a della kilka miesiecy.moj brat z kolei ma toshibe-rok temu zakupil i ma problemy

Gość weqfweqfewqrewqtrweqtwrqtqwtqe
Sony, Toshiba, HP (niektóre modele się bardzo grzeją), Lenovo (IBM), Apple, Asus (różnie to o nich mówią), Dell, Acer (jeśli coś tańszego)

Gość cep
czyli nikt z nas nie jest kul i trendy bo nikt nie ma makbuka :( :( swiat się kończy :classic_cool:

Gość ppp22
Toshiba jest do niczego, grzeje sie szybko

Gość aga_________________
mialam della, jest wytrzymały na wstrzasy ale plastiki ma tandetne, szybko popekał mi koło matrycy. do tego szybko sie zaczął grzac i padło mu gniazdko zasilania na płycie. ogolnie mocno odradzam della. Koleżanka tez miała problemy z dellem, był źle poskładany. Teraz używałam toshiby, ma tyle samo lat co moj zepsuty już dell a jest w o niebo lepszym stanie.

Gość llena25
aga, ja mam della i chodzi znakomicie, mojej mamy dell tak samo, nic sie nie przegrzewa, nic nie odpada, nic nie pada. Mialam za to Toshibe, to ciagle musialam ja reinstalowac, bo co chwila pojawial sie jakis problem.

Gość mhahaldndf
polecam Toshibe. I wcale sie nie grzeje szybko :) mam 2 lata juz i odpukac do tej pory zadnych problemow.