Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_123

DALCZEGO ON MI TO MÓWI?!

Polecane posty

Gość Mała_123

byłam z chłopakiem 2,5 roku. Zerwaliśmy ze sobą i nie jesteśmy razem od miesiąca. Bardzo go kochałam i nadal kocham. Ale nie rozumiem dlaczego on wczoraj mi napisal na gg, że dostaje na nk wiadomości od innych dziewczyn, że szukają chłopaka i tu przytoczył jedna z wiadomości. Potem napisał, że chce być singlem i nie chce mieć żadnej kobiety chyba że wyjdzie jakaś w "praniu". Napisał że spotkał interesująca dziewczynę i ma zaproszenie na kawę bądz piwo u niej w domu lub do kina. I że ma zaproszenia na tzw "seks przyjacielski" a także sex z dwiema kobietami. A na końcu napisał "wiem że nie powinienem Ci tego mówić. Sry musze iść spać bo wstaje rano na wykłady". Nie wiem o co mu chodziło...dlaczego mi sprawił taki ból. Wie przecież że nadal go kocham. Ppoczułam się tak jakby ktoś rozerwał mi serce na pół...:(

Gość odzwierciedleniepogody
głupi skurwiel :O ... chcial Cie specjalnie zranić, pewnie wie, że nadal Go kochasz,ale on ma na Ciebie wyjebane i chce Ci dołożyć...powinas udawać przynajmniej przed nim ,ze masz go w dupie.

Gość 67r2fdwthdctvystdhcw5yefre634
nie wierz w to. widac nadal Cie kocha i specjalnie tak pisze zbey Cie wkurzyc;]

Gość Mała_123
Napisał mi też po tym wszystkim "płaczesz?" a ja odp tylko że musze spadać z gg bo przypomniało mi sie że cos musze zrobić. Wiem głupi pomysł ale nie byłam w stanie nic innego wymyśleć.

Gość udawaj ze masz to gdzieś
życz mu dobrej zabawy i doradz żeby bral kase to sobie dorobi zwykla gnida i szmata z niego, ja bym w ogóle nie gadala z takim śmieciem !!!

Gość Mała_123
Jego gg już dawno usunełam. Ale jego nr tel znam na pamięć...I wiecie w chwilach słabości. To jest strasznie trudne. W nocy napisałam mu smsa " to wszystko bez sensu. Nie odezwę się już więcej do Ciebie bo nie mam już po co. Życze udanej nowej drogi Twojego zycia. Żegnaj" I nie mam zamiaru się już do niego odzywać ale jest mi strasznie ciężko. Facet który kiedyś ciąglwe zapewniał mnie o swojej miłości teraz traktuje mnie w ten sposób. Ale ja to wogóle jestem taka głupia...dzień przed tą rozmową napisałam mu, "że nadal bardzo Cię kocham i będe na Ciebie czekać bo wiem że warto". I teraz tego strasznie żałuje, bo widze że dla niego to nic nie znaczy. Jeszcze nikt mnie tak nigdy nie zranił jak on.

haha! olej! może ciężko ale to najlepsze co możesz w tej chwili zrobić. Tamten typek to niedorosła osoba. Chce Cię pognębić, licząc na to że pokażesz jak bardzo Ci zależy. Jeśli to zrobisz przegrasz. Dla tego chłopaka to jest coś na kształt gry. Nie marnuj na niego czasu. Znam to z doświadczenia, tylko w stronę dziewczyny. Bardzo ją kochałem a ona to właśnie w ten sposób wykorzystywała. Daruj sobie w ogóle tą znajomośc bo to dno i wodorosty ;) idź do przodu

Napisał mi też po tym wszystkim "płaczesz?" czyli juz wiesz dlaczego to zrobil :/ zeby doprowadzic Cie do łez, zeby wtedptac Cie w ziemie :/ po jaka cholere trzymasz jego nr gg i z nim w ogle gadasz? dlaczego dziewczyny zamiat zerwac kontalt skorp facet je olewa to mimo to pisza, gadają, odpisują na smsy :/ troche honoru dziewczyno :/ koles Cie zostawił, teraz sie nad Toba pastwi a Ty nadal trzymasz jego numery? wywal, niech wie, ze masz go głęboko w dupie! to zaboli go bardziej niz jakiekolwiek słowa.

Gość wogóle się do niego nie
odzywaj. tym wkurzysz go najbardziej.

Gość szymonshow
napsial ci bo chcial sie pochwalic przed toba to raz a dwa to chcial zebys poczula ze stracilas 'zajebsitego chlopa'

Gość fairy22
przykre to kiedy ludzie są ze soba 2, 5 roku a rozpada sie to nagle jak domek z kart, w tak brutalny sposob. powinniscie sie rozstac w przyjazni. zeby kiedys mijajac sie na ulicy zamienic slowo... bo ja po takim czyms jak przeczytalam co on do ciebie pisze, to znac bym go nie chciala. zachowaj honor, nie odzywaj sie do niego niech poczuje sie jak dupek

Gość Mała_123
I tak nie mam już z nim o czym, rozmawiać po tym co mi powiedział... Brakuje mi go strasznie ale wiem że to wszystko dla niego zgasło. Z resztą po tym co mi zrobił już nigdy nie chce go widzieć. Bo jak można sprawiać taki ból osobie, którą kiedyś sie kochało. Trzeba nie mieć serca. Ale żebym ja go kiedyś zdradziła czy bardzo skrzywdziła...A ja nigdy. Nawet bym nie potrafiła.

Mi sie wydaje,ze dalej cos do Ciebie czuje,teskni i w taki debilny sposob probuje pokazac,ze jest "ponad" Toba,ze mu przeszlo.napewno nie bylo zadnych propozycji przyjacielskiego seksu ani trojkata.chce sprawdzic czy dalej Ci zalezy i podbudowac swoje ego.daj sobie z nim spokuj i na pocieszenie wiedz,ze on cierpi tak jak Ty.tylko,ze Ty nie robisz z siebie pajaca

Gość takiego typa jak on
najbardziej zaboli OBOJĘTNOŚĆ nie pisz z nim ,nie odzywaj sie, nie reaguj na jego opisy na gg itp.

Gość Mała_123
Możliwe. Tylko on nigdy nie narzekał na brak powodzenia. Heh macie racje...trzeba unieść się honorem. Ja nie wierze że on ot tak poprostu przestał mnie kochać. Ale cóż stultissimus masz racje takie życie.

Gość mozna by sie ludzic
ze on sie miota- ze chce w niej wzbudzic zazdrosc , czemu? pewnie zeby wrocic, bo sam widzi co sie stalo jednak tak naprawde wychodzi ze jest chujem i tyle. chce ci dokopac (widocznie jakas ukryta nienawisc do kobiet ..:o ) mialam podobna sytuacje - rozstalam sie z takim jednym, pisalismy po jakims czasie do siebie - on sie pyta co u mnie - wiec ze bylo zle ale juz jest ok, on cos w stylu - jak bardzo bylo zle ? ( pewnie myslalm ze to rozstanie ..a ja mialam cholerne problemu w domu ..) ja mu nie odpisalam , bo pytanie jakies debilne ..on sie praktycznie odrazu pozegnal i poszedl z gg potem napisalam mu wyjasniajacego smsa zeby sobie nie dopowiadal zeby sie nie martwil ze to z jego powodu tamta sytuacja, ze mialam problemy rodzinne i tyle. najgorszy typ chlopczyka jaki moze byc

Gość Mała_123
Tak on jest podobny. Jak jego cos bolało to od razu konczył rozmowę. Moje uczucia sie nie liczyły. Po zerwaniu jak np pisalismy ze soba na gg (taka sztywna rozmowa) to jak zapytałam sie "jak sie czujesz?" to on mi odp że nie chce o tym gadać bo za bardzo go to boli. A ja mu napisałam "Ciebie boli? W końcu to Ty ze mna zerwałeś". To chyba mnie bardziej boli bo to jego decyzja, to on mnie zostawił. Ale jak zawsze jego uczucia są najważniejsze.

Gość niepotrzebnie sie w tym babrze
cie, on to wykorzystuje ze cierpisz najlepiej jak przestaniesz o tym myslec, wyrzuc wszytsko doniego w ogole idz z tego tematu zajmij sie czym milym i przede wszystkim zrozum ze to zamkniety rozdzial...na szczescie dla Ciebie :) teraz moze byc tylko lepiej za 5 lat bedziesz sie cieszyc ze tak wyszlo, bo bedziesz miala normalnego dojrzalego mezczyzne a nie palanta z 3 klasy podstawowki

Gość Mała_123
Może masz rację... Bardzo chciałabym o nim przestać myśleć. A przede wszystkim przestać kochać.

Nie bede wielce orginalny ,daj sobie z nim spokoj.wiem,ze nie bedzie latwo,ale swoim zachowaniem i tekstami udowodnil,ze jest nic nie wart.celowo stara sie Cie zranic.dalej mu na Tobie zalezy i w taki chory sposob sprawdza czy tez tak masz.chyba nie chcesz byc z kims kto Cie tak traktuje.odpusc sobie,zyj.z czasem przestaniesz o nim myslec i poznasz kogos wartosciowego.to on Ciebie zostawil,ale to Ty zachowujesz twarz i klase.tak trzymaj,powodzenia

Gość czas zrobi swoje
ale kochac jeszcze dlugo bedziesz to normalne dla normalnego czlowieka czas zaleczy te rane rozumiem Cie kochana.. tamtego tez mysle ze nadal kocham mimo ze byl taki okrotny...ale czas wszytsko zmatowi, bedzie Cie to poruszalo w srodku ale juz bez takich emocji nie zasluguje na Ciebie, pomysl ze jest naprawde wielu wspanialych mezczyzn a jak poznasz JEGO to dopiero zrozumiesz co znaczy prawdziwy facet

Gość Mała_123
Dziękuje kochani z wsparcie :-*

Gość Mazowszanin87
ja tam nie rozumiem co Dziewczyny widzą w takich skurwielach, przecież to wychodzi od razu jaki kto jest, a najglupsze ze strony dziewczyn jest to, ze facet zostawi ja dla innej a on po jakims czasie wraca jakby nigdy nic, i wraca do niego, troche glupie:) PZDR PS. A co do tematu olej skur...na

Gość Mała_123
Ale ja wiem , że już do niego nigdy nie wróce po tym co mi zrobił. Nie potrafiłabym mu spojrzeć w oczy.

Gość Anastazja846
a to cham! :[ wrrr! Pisze Ci to specjalnie, yś była zazdrosna, liczy(bądź wie) ze go kochasz i dlatego bedzie Ci przykro, chce Ci pokazać "kogo straciłas" ze iby taki super jest i ze laski na neigo leca, a jak ejst prawda to już sama wiesz, choćby po tym jak się teraz zachowuje. debil debil! mój yły podobnie się zachowuje, wiec bardzo Cię rozumiem, ale wiesz? dziekitemu mozemy szybciej rpzejrzec na oczy, odkochac sie itp, bo widac teraz jakich mialysmy facetow, po tym jak sie zachowuja po rozstaniu:) trzymaj się !