Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
olivkowa84

samotnosc w zwiazku

Polecane posty

jestem z facetem 5 lat, bylo roznie, bez wchodzenia w szczegoly przeszlismy duzo i razem i osobno bo zerwania tez byly. obecnie budujemy wszystko na nowo i jest dobrze, bylo dobrze do czasu az ja stracilam prace i od dwoch tygodni siedze sama w domku a moj facet pracuje nawet po 12 godzin, i tego sie boje ze znow moze sie popsuc.bo jedna z przyczy naszego wczesniejszego zerwania byla moja praca po 12 -15 godzin dziennie. oddalilismy sie i wyszlo jak wyszlo. boje sie ze znow to moze nastapic.ja siedze w domu i lapie dola codzinnie wiekszego, czekam na niego z utesknieniem ale gdy juz przychodzi nie mam ochoty gadac po takmim dlugi oczekiwaniu wszystko mija. wiem ze znalezienie pracy moglo by rozwiazac moj problem ale na razie jak widac nie dam rady. co zrobic by znow sie nie zepsulo.? rozmowa? hmm jest dobra ale ile mozna gadac nie mam pomyslu i checi mi sie koncza. moze za bardzo sie przejmuje ale czuje sie samotnie w czterech kontach. macie podobny problem a moze recepte na powyzszy problem???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować