Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linnnnna

co facetow kreci w seksie, ze zyc bez niego nie moga?

Polecane posty

Gość linnnnna

czy to po prostu potrzeba:jak spanie lub picie? Facet musi, bo inaczej sie udusi, tak?

Gość nie zrozumiesz tego
jesteś kobietą, i masz inny punkt widzenia.

Gość linnnnna
brum :)🖐️ kobiety tez, no to prawda/..ale faceci podobno ciagle o tym mysla...:o

Gość fgnhjmk
ozieble kobiety tego nie zrozumieja :P ja jestem kobieta i tez nie rozumiem jak mozna zyc bez seksu i tez cieagle o nim mysle :P

Moim zdaniem facet po prostu tego potrzebuje tak samo jak kobieta tylko że my nie przyznajemy się do tego tak otwarcie jak oni... A to, że faceci często myślą o kochaniu się to prawda :P Mnie jednak bardziej ciekawi co ich w tym pociąga co lubią najbardziej?

Gość A kukuuu
maja orgazm za kazdym razem nie to co my :O

Gość Dorinka30
Oni już tak mają :) taka natura że 4 dni max ... ale to też zależy od temperamentu ...

Gość drente
Ja w seksie najbardziej lubie sprawiac przyjemnosc(czyt orgazm) kobiecie.Uwielbiam robic minetke.

Gość prowodyr
spanie ,picie i seks np . jak wiesz to różne pragnienia . bez jedzenia nie pożyjesz długo ale dłużej niżbyś miała nie pić . bez seksu jeśli masz normalny temperament można dostać jebla ale można żyć. tylko co to za życie bez przyjemności .można się objadać można bawić się w hobby można wiele rzeczy robić ale zawsze co jakiś czas będzie przychodzić chwila w której czegoś ci brak .to wchodzi samo nie zależnie od nas.

Gość www.tnij.org/oponka2009
Kiedy pojawia sie seksualne napięcie u faceta musi ono znaleźc ujście

A czy to komuś przeszkadza? \Oczywiście jeżeli myśli o seksie ze swoją partnerką... a nie z każdą kobietą którą spotka. Myślę, że to nic złego, a nawet jest to fajne niech sobie myśli. Sama często myślę o seksie

Gość lamka 2
mozna dostac jobla, a duchowni? tylko nie przytaczajcie odrazu dewiantow.

Gość prowodyr
duchowni? jak już napisałem można żyć bez . lecz wbrew naturze jest to wielka walka samym sobą . możliwe że ci z mniejszym temperamentem lepiej się do tego nadają .różni są ludzie przecież. a jak wiadomo narząd nie używany zanika chęć.

Gość ahdfhd
Pytanie do panów wasze największe fantazje związane z seksem ?

Seks jest jak narkotyk sprobujesz raz to pozniej nie mozesz zyc byc bez niego... oczywiscie nie generalizujac nie kazdy tak ma. duchowni... wiele z nich w ogole tego nie sprobowalo wiec nie ma tego pociagu.... wielu z nich gdzies na boku sobie używa, wielu potrafi zyc bez tego.

Gość szymonshow
hm mysle ze faceci bardziej pozadaja seksu dlatego ze facet lubi miec wladze a natura tak stworzyla ludzi ze to facet rucha panienke a nie panienka chlopa:)

Gość mmmh
no chyba logiczne gilaszek, bo nie ma na to takiego popytu popyt tworzy podaż zatem skoro faceci bardziej lubią seks to tworzą ten popyt z którego pewne kobiety korzystają i tworzą podaż

Gość mkjj
Moim zdaniem seks jest za równo dla mężczyzny jak i kobiety ważny... Jeżeli tylko to nam się podoba to na pewno każdy chce to robić częściej, ale oczywiście są wyjątki i nie każdemu to się podoba... ( mi osobiście bardzo się to podoba i myślę o tym często po mimo tego, że jestem kobietą:))