Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mahmet jak

Jasnowidz jestem

Polecane posty

Gość Maahmet jak
Niemoge wpisac tej nazwy jak przedtem wiec bede przez 2a moze i lepiej ze sa tu takie sprawy.

Gość 22-letni prawiczek
a mnie tez powróżysz ?

Gość wierze w ten dar..............
a ja czekalam z taka niecierpliowscia... inny jasnowidz powiedzial mi wiecej :(

Gość Maahmet jak
Powiem tak ,wrozby ,karty i tam inne jest to oklamywanie ludzi i Niema to nic wspolnego z prawda .

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaapsik
nieprawda ze wrozby z kart to oklamywanie. jak ktos ma dar to jest to prawda.ja znam osobe ktora posiada taki dar i wrozyla wielu osobom z mojego otoczenia i spelnilo sie.i nie jest to autosugestia bo komus innemu powiedziala cos o mnie i dopiero jak to sie spelnilo ,to ta osoba mnie o tym poinformowala. tylko trzeba miec dar.a wiekszosc takich wrozb to naciagactwo.nie kwestionuje twojego daru bo Cie nie znam i nie wiem czy to rzeczywiscie prawda.Byc moze.oby,bo gorzej by bylo gdyby Ci sie nudzilo i zebys tu wypisywal takie bzdury,dla zabawy,ktora by tylko Ciebie smieszyla.ale powiedz jaki jest sens oglaszac sie na forum ,ze ma sie taki dar i ciagnac ludzi ciekawosc obiecujac , ze komus cos powiesz? oni maja nadzieje ,a ty stwierdzasz ze nie pojawila sie tu jeszcze taka osoba ,ktora bylaby tego warta.to jest wlasnie podstawa ktora rodzi watpliwosc.

Gość wierze w ten dar..............
jest Pan jeszcze tutaj?powie mi Pan cos wiecej? :(

Gość Panie Mahmet...Pan jest Boski.
:D:D:D:D..juz Pana lubie bez wrozby...:D Mahmet "Wszystkie zakochane z tego topiku zostaną starymi pannami. " 😘

Gość wiem wiem wiem..
powiedz...jasnowidzu...kto mnie dzis sie przysni?...

Gość Julia - UAE
Maahmet jak, Na swiecie nie ma rzeczy niewytlumaczalnych. Twoj dar jest pewnym przekazem - komunikatorem. Prosze Cie, napisz do mnie meila, byc moze bede w stanie wytlumaczyc Ci na czym polegaja Twoje widzenia i jaki maja cel. Nie moge pisac wiecej, ale jezeli potrzebujesz kogos takiego jak ja, to bedziesz to wiedzial. Julia (jzajak@tlen.pl)

Gość Maahmet jak
Czytam teraz do tej osoby wiecej mnie niepros bo niemoge napisac, .poradzisz sobie. ostatni meil nienapisze do ciebie bo nieszukam znajomosci ,przyjaciol,doradcow,osob ktore mi to wytlumacza co sie dzieje zemna ,niechcialem nawet tu wchodzic na forum ale chce komus pomoc,wiem ze nalerzalo by oddac sie Spoleczenstu lecz boje sie i pewne osoby takie jak ja w przeszlosci przyplacily zyciem! Przykro mi,ale chce jeszcze komus pomoc ,niebede wam tlumaczyl co,gdzie,jak! Wiem co mowie ,zlo ktore jest w kazdym czlowieku zniszczylo by mnie,pamietajcie jestesmy Panami do poki niepozwolimy zlu wyjsc znas,owladnac nami,aby to ono nigdy nami niekierowalo,klucz jest naogol w modlitwie ,wyciszeniu sie,na zdrowym mysleniu wtedy poczojecie ukojenie w duszy ,spokoj,pamietajcie ze jestescie w ciele lecz jestescie stworzeni do wyrzszych celow cialo jest wiezieniem dla duszy,cialo nasze jest bardzo delikatne jestesmy osadzeni wnim bo jest najlepsza tgz skoropa na ziemi szybko sie niszczy lecz dusza pozostaje na zawsze i to jest nasze "ja"

Gość Jasnowidzu widzip
Jasno widzu powiedz przecie jakie liczby beda w totolotka,oddam polowe wygranej tobie wysil sie prosze niech moc bedzie przytobie ,i pisz te liczby prosze

Gość 2124112931 i jedna wasza

Gość ///alicja///
Maahmet jak możesz mi pomóc?

Gość ANETA K.
Myśle ze to o mnie chodzi,też mi sie zdarzaly wizje,a ostatnio nie wiem co się zaczęło dziać z moim życiem. Sadek...

Gość Maahmet jak
Bede pozno w nocy alicja niemasz tak najgorzej,

Gość ///alicja///
Mahmet jak Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam

Gość Jupi jup j
Powiedz mi jakie kupie jutro auto i ile bedzie mialo km przejechane jaki kolor,i czy bedzie wdobrym stanie technicznym.

Gość Janina 59
Mi powiedz ile bede zyc warzna sytuacja zyciowa

Gość ciszy krzyk
w moim życiu ostatnimi czasy towarzyszy smutek... nie wiem- nie umiem wytłumaczyć sobie z jakiego powodu... czuje się źle, przygnębiona, smutna,bez humoru i dobrego dnia... niby nic w moim życiu się nie zmieniło jest jak było .... mam chłopaka kochającego (długi staż).... koleżanki...jestem zdrowa...żyć nie umierać a mimo to jest mi smutno i źle jakby ktoś rzucił na mnie jakiś ciężar a ja nie umiem go udźwignąć... hmmm umiał byś mi wytłumaczyć przyczyne tego stanu...

Gość Maahmet
Ciszy krzyk,mozna powiedziec,zmeczenie,stres ,monotomia a ja powiem tak. Zastanow sie nad zrobieniem tego czego zawsze chcialas,a niezrobilas z kilku roznych powodow bede p.w nocy

Gość tamalo
Mahmet, jestem bardzo chora i mi ciężko, nie widzę przyszłości przed sobą. co mnie czeka? c o robić?

Gość zła sama na siebie
jest chłopak na którym strasznie mi zalezy..urodzony 24.04.90 ja 5.06.93. jest jakaś szansa.?; //

Gość Janina 59
Noi niepowiedziales ile bede zyla. To jest oszustwo w bialy dzien

Gość u mnie w zyciu
ciagle cos sie nie uklada. Jedyne szczescie jalie mnie spotkalo to moj narzeczony. Zmarla mi siostra, rodzice sie rozwiedzli, mam wade sluchu, jestem zagranica i robie na sprzataniu - czego nie nawidze i tesknie za krajem. Poza tym moj brat ze swoja rodzina nie odzywa sie do mnie i rodzicow ponad 3 lata! Nie mamy z nimi zadnego kontaktu. Tesknie bardzo za jego dziecmi, snia mi sie po nocach. Moje pytania brzmia: czy oni zaczna sie odzywac? czy zobacze jeszcze dzieci brata? Czy bede w koncu szczesliwa? Czy ulozy mi sie z mym narzeczonym? Dziekuje za odp.

Gość do jasnowidza
zaczernij się bo się wystraszyłam :( tamtym podszywem z pierwszej strony, zrób to koniecznie

Gość do jasnowidza
powiedz czy dogadam się w końcu z mojim partnerem czy my jesteśmy toksycznym związkiem i o co chodzi z tą moja wrażliwością :( gdzie leży nasz błąd????? kochamy się a nie możemy byc razem szczęśliwi? Czy może ja go przestałam kochać, co będzie z nami dlaej??? Anna

Gość Maahmet
Umnie w zyciu" nic niedzieje sie bez powodu wszystko ma swoj cel ,badz spokojna niemartw sie,pomodl sie,wyzuc swe troski jak i obawy ktore tkwia w tobie ,niemartw sie naprzod,bedziesz szczesliwa ale musisz poczekac,staraj sie zyc dlasiebie a potem dlainnych,ale niezamykaj sie na swiat i ludzi otaczajacych cie.zacznij zyc.