Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...OO...

Przykro mi dziewczyny, ale z taką laską nie macie szans.....

Polecane posty

Gość ha ha ha wynaturzeniec
daruj sobie...

Gość ...OO...
dobra spoko nie musicie komentowac tylko poprostu chodzi o to zebyscie same siebie na sile na oklamywaly ze nie mam racji

Gość ...OO...
nie chodzi mi o to czy sie puszcza czy nie puszca tylkko o wygląd

Gość electric boobz
tak, tak, zajebista jak skurwysyn. spełniłam twoje oczekiwanie, możesz wypierdalać :classic_cool:🖐️

Gość ...OO...
JESTESCIE ZAZDROSNE DO GRANIC MOZLIWOSCI SLOWA KRYTYKI NA NIĄ SA TYLKO I WYLACZNIE OD ZAZDROSNYCH BAB ZADEN FACET NIE POWIE ZE ONA JEST OBLESNA, ZAZDROSCICIE NA MAXA AZ KIPICIE Z ZAZDROSCI BO NIGDY NIE BEDZIECIE TAKIE SEXOWNE JAK ONA PISZECIE ZE NIE CHCIALYBYSCIE TAK WYGLADAC TYLKO DLATEGO BO NIE MACIE ODWAGI NA NAPRAWDE DALYBYSCIE WSZYSTKO BY MOC TAKA BYC.... JESTESCIE ZAKLAMANE DO SZPIKU KOSCI I NIC TEGO NIE ZMIENI ORAZ NIE DORASTACIE TAKIEJ DO PIET PRZYJMIJCIE TO WRESZCIE DO WIADOMOSCI BO PISZECIE ZE JEST OBLESNA A TAK NAPRAWDE JEST ZAJEBISTA

Gość fela fela
mysle ze ta laska przy mnie nie ma zadnych szans:D

Gość nie jest obleśna
ale tyłek ma wynaturzony jak stoi pewnie wygląda jakby nigdy się do końca nie mogła wyprostować, tylko szła ugięta a z tyłu sterczy jej kaczy kuper dla mnie taki wystający tyłek to zawsze była wada wyglądu a nie zaleta jednak faceci to lubią i niech tam sobie:D ale ta prezentowana tu dziewczyna to jakaś mutacja :D wszystko dla ludzi, ale bez przesady he he

pusta tleniona blondyna.. plastikowa lala.. jednym slowem porazka.. a ta dupa.. masakra.. jest paskudnie wieeelka.. ;) a to ze ty masz z tym problem ze tak nie wygladasz zachowaj dla siebie.. bo o gustach sie nie dyskutuje ;p

Gość Piotrekbaja
Pierdolicie baby az sie smutno robi taka sucz to marzenie kazdego normalnego mezczyzny waszych tez tylko nigdy wam sie do tego nie przyznaja jestem mezczyzna i wszyscy moi koledzy podzielaja moje zdanie..... nie oszukujcie same siebie bo tylko jeszcze bardziej jestescie załosne :D

Gość do Piotrekbaja
sam pieprzysz jak potłuczony :D:D:D nie zniżaj wszystkich facetów do poziomu pierwotniaków he he

jestem ciekawa jak ona tą dupę mieści na muszli klozetowej jej tyłek mógłby pochłonąć cały świat... wow... :classic_cool:

Gość hahahahehehehhaha

Gość sensula seduction
widac ze mieciutka..