Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on20

Prawiczek i nie-dziewica

Polecane posty

Gość on20

Witam. Mam problem i bardzo by mi pomogło, gdyby ktoś zechciał podzielić się swoimi doświadczeniami w tej kwestii. Jestem w związku z dziewczyną, która miała wcześniej partnerów seksualnych, podczas gdy ja takich doświadczeń nie miałem. I cóż... wcześniej nie podejrzewałbym się o takie emocje, ale po prostu "boli" mnie ta świadomość. Uprzedzę złośliwe komentarze - nie chodzi tutaj o porównywanie mnie z jej poprzednimi partnerami - ale o sam fakt, że tacy byli. Czy ktoś może ma podobną sytuację i jakieś sugestie, jak sobie poradzić z wynikającymi z tego negatywnymi emocjami? Bardzo ją kocham i czuję się czasem winny, że nie mogę się po prostu zdystansować do jej przeszłości.

Gość on20
Cóż, podszywający się idiota. Gratuluję wstawiania fotki penisa gdzie popadnie....

nie rozumiem kto ci włożył w mózgownicę takie poglądy że jak nie dziewica to co kurwa? Kochasz ja i jżeli ona ciebie też to zpomnij o tym że ona miała facetów Skończ z ciemnogrodem

Gość on20
@ jakiś tam facet - czy ja twierdzę że K***a? Stwierdzam, że świadomość tego faktu jest dla mnie nieprzyjemna. Chce o tym zapomnieć i nie daje jej tego w żaden sposób odczuć. Chciałem się po prostu dowiedzieć, czy jacyś inni faceci odczuwali podobny dyskomfort - a jeśli tak, to jak sobie z tym poradzili. A zatem - możesz mówić z własnego doświadczenia?