Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość józek seler

Co jest kurde blacha...?

Polecane posty

Gość józek seler

witam pisałem z jedną dziewczyną z 1,5 roku, raz się spotkaliśmy bez problemu, potem napisałem co czuję(chyba przeczuwała, bo od spotkania się migała) a ona była zaskoczona itp, potem zaproponowałem spotkanie i mnie olała po całości, napisała że gadała ze mną i mnie lubiła bo byłem jedynym który się w niej nie kochał, czy to jest kur.. normalne? a z rozmow naszych wynikało, że ona coś czuje a tu lipa, a gadaliśmy o wszystkim i niczym, zarty, powazne rozmowy itp, pisalismy co kto zaplanowal sobie na przyszlość itp, pisała mi że mnie bardzo lubi i ze jestem sympatyczny i lubi ze mną gadać, a teraz nie pisze w ogóle... normalnie jakbym jej zwymyślał, czego nie zrobiłem, tylko zapytałem o spotkanie, a ona ee raczej sie nie spotkamy, a potem przepraszałem jak sie nie odzywała, za to co zrobiłem, że to było glupie itp a ona że nie czuje się pokrzywdzona tylko zniesmaczona. Kurde to już nawet nie można powiedzieć kocham i spytać o spotkanie? Kobiety co się tak obrażacie, za byle co? a gadaliśmy każdego dnia i nigdy nie było wiadomości od niej "ee sorry musze lecieć..." zawsze chetnie ze mna gadala itp, widocznie szukala frajera z którym można tylko pogadać...

Gość józek seler
i co Kobiety powiedzą na ten temat?

Gość anastazja kafe
mi się wydaję, że tak jak pomyślałeś, po prostu byłeś przyjacielem do pogadania...

Gość józek seler
rozumiem, ale dlaczego tak się zachowuje? przecież możemy zostać przyjaciółmi, chociaż osobiście wolałbym to odkręcić jakoś i żeby to wyszło na lepsze tzn żebyśmy byli razem, dodam że znamy się 10 lat, myślę, że trochę za mocno mnie potraktowała;) Pozdrawiam

Gość józek seler
oczywiście, że to szanuje to jest jej wola, ale pisałem jej, że możemy zostać przyjaciółmi itp, ech kurde wszystko się zrąbało... jestem załamany:(

Gość józek seler
ale mogła też pomyśleć, że dając komplementy co do mojej osoby, jakieś zdrobnienia itp, to musiało coś więcej wyniknąć ode mnie:) (oczywiście ja też nie pozostawałem dłużny w tych sprawach);) Pozdr.

Gość józek seler
Kobiety proszę, jest jakaś szansa żeby to odkręcić? Pozdr.

Gość Mazowszanin87
Kobiet nie zrozumiesz, mają takie akcje i co zrobisz, nie ma jakiejś instrukcji obsługi do tych stworzeń?;) PZDR

Gość anastazja kafe
a nie ma:P

Gość xmanx
józek seler poczytaj gdzies o "rozumowaniu", i grach kobiet, np na stronach o technice uwodzenia, zrozumiesz czemu tak sie stało. Gdybyś rozegrał to inaczej, nie wyjawiał uczuć, to teraz ona by się nie mogła doczekać spotkania, a ty poprostu dałeś się wciągnąć w grę, zamiast odbić ją. Kobiety ciągle grają, nawet nieświadomie

Gość xmanx
polecam artykuły PUA, można zrozumieć wnętrze kobiety i... albo to wykożystać, albo się do nich zniechęcić;). Napewno zaskoczy Cie to ze nie są ona takie jakie się Tobie wydają. pozdrawiam

Gość józek seler
dzięki, ale teraz to ja wiem że już po ptokoch:( kurde żeby można było cofnąć czas...

Gość Mazowszanin87
oo chłopie gdyby można było:) Powodzenia życzę na pewno da się odkręcić, myślę, że przez wyznanie miłości i głupie pytanie o spotkanie, nie zmarnuje tak długiej znajomości, głowa do góry chłopie! PZDR

Gość józek seler
dzięki, mam nadzieję:) Pozdrawiam

Gość asiamasiabasia
nie dziękuj tylko działaj chopie xD Pozdrówka

Gość czegos tu kurna nie rozumiem
znasz ja 10 lat, a pisales z nia 1,5 roku i w tym pisaniu wyznales jej milosc? glupie to :O jak dla mnie bym cie pogonila :P

Gość józek seler
znamy się od 10 lat, bo chodziliśmy razem do szkoły, a pisaliśmy 1,5 roku, bo akurat złapaliśmy dobry kontakt, tzn te 1,5 roku to było codzienne pisanie, wcześniej gadaliśmy raz na miesiąc, raz na tydzień, zależy, oczywiście życzenia na święta, urodziny itp były grane, a dlaczego byś mnie pogoniła?;) Co źle zrobiłem?:) Pozdro

Gość józek seler
przeprosiłem, i zostałem zablokowany:( lipa kurde.. co tym Kobitom odwala? zapytac nie mozna? PZDR

Gość juhasruchacz
BTGH FOREVER

Gość Mazowszanin87
ja tego nie napisałem ale wyjaśnię, wybaczcie Dziewczyny:)skrót BTGH oznacza Baby to głupie h..e PZDR

Gość józek seler
pfff... ale żart

Gość anastazja kafe
jestem kobietą, ale zgodzę się w niektórych przypadkach ten skrót jest jak najbardziej adekwatny;) Pozdrawiam

Gość asiamasiabasia
może i jest;)