Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycuch ..

Obwisłe piersi...

Polecane posty

Gość cycuch ..

Wstydzę się swoich piersi mam dopiero 19 lat . Nosze rozmiar C dosć ładnie wyglądaja w staniku ale bez... są obwisłę i brzydkie boję się ściągnąć stanik podczas seksu bo one wiszą i są wstrętne bez niego da się coś z tym zrobić????? czy tylko skalpel może tu zaradzić

idź na siłownię, dodać joga - ale mocna, mostki są niezłe, bo rozciągaja mięśnie klatki. na siłowni pompki i ciężary na klatkę. do deto taniec brzucha albo aerobik, zeby pokochać swoje ciało i po kłopocie:D ta, najlepiej to nawkładać silikonu, zeby się nigdy nie ruszały mam rozmiar D -sport dużo potrafi, ale nie da się na zapas: trzeba całe zycie ale może po 40-ce sie zdecyduję na regenerację. nie mam kłopotów ze sprężystością, ale trochę też się martwię na zapas. teraz jest fajnie, ale co bedzie za dobre 10 lat :( a, jeszcze zabiegi u kosmetyczki:D

Rzuć palenie, zacznij ćwiczyć masuj cyce, pobaw się prysznicem, zmień dietę. Cholernie dużo przy ty roboty, ale wygląd cyca da się poprawić. Na noc śpij w dopasowany gorsecie.

Gość cycuch ..
Nie mam nawet funduszy na operacje ale jak widzę te obwisłości to mam ochotę skoczyć na bank ... ;((

fakt, zmiany wagi, zwłaszcza gwałtowne nie sa pożądane raz schudnąć, abiegi u kosmetyczki, a potem trzeba już tą wagę zawsze trzymać

To JAK ZROBIĆ ŻEBY CYCUSZKI BYŁY ZAWSZE PIĘKNE? Ponawiam pytanie czy skalpel pomoże??

Rozmiar mam w porządku nie narzekam . Nie wiem co ćwiczyć i co używać żeby nie były obwisłe

Gość x-factor44
cycuch .. posłuchaj... Opiszę Ci moją partnerkę, ma podobny "problem". Jesteśmy tylko kochankami bez zobowiązań, ale nawet się polubiliśmy. Ma 30 lat, więc jej piersi wyglądały kiedyś inaczej, i chyba teraz ma to w głowie ciągle. Twierdzi że są brzydkie, obwisłe, ciągle mówi o operacji plastycznej, czasem nie mam siły słuchać tego już... Chciała ciągle żeby było zgaszone światło, albo zakrywała się przedemną- co wogóle odbierało mi podniete;), czasem wrecz draznilo... I faktycznie, nie ma piersi jak dziewczyny z kalendarza, raczej małe, bez stanika wyglądają inaczej- ale cholera to są jej piersi, chciałbym żeby polubiła się jaką jest. Bo mi zupełnie odpowiadają, lubie je, podniecają mnie, a to ona ma jedynie problem w swojej głowie który bywa przez to i moim problemem. Teraz naszcescie troche sie zmienilo, nabrala pewnosci siebie, ufff...

Gość zagubiony-232
Co za różnica, czy cycki stoją czy zwisają, jeśli wstydzisz się pokazać je swemu facetowi, to nie zdejmuj stanika.