Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaazzzzzzz

Czy ja jestem jakas nienormalna?

Polecane posty

Gość aaaazzzzzzz

Mam taki problem. Piescilismy sie z chłopakiem, on był w majtkach a ja nie. NIE miał wytrysku ale majtki miał troche mokre od preejakulatu. Te mokre majtki dotknęły kilka razy mojego uda w trakcie pieszczot. Potem wydaje mi sie ze od dotknął mojego uda reką( w tym samym miejscu w którym dotykały go wilgotne majtki) i potem wsadzil mi palec do pochwy. Czy mozliwe jest zajscie w ciąze w takiej sytuacji???

Gość to bardzo wątpliwe
ale jednak mozliwe niestety

Gość aaaazzzzzzz
Czyli to jest mozliwe?????? Dodam ze on nie miał wytrysku!!! Czy mozliwe jest to ze miałby plemniki w preejakulacie i one przesiąknęły przez jego majtki i potem dotknęły mojej nogi i pozniej on dotknął mojej nogi i teplemniki przeniosły sie na jego palce i po jakis kilku minutach włozył mi palec do pochwy to mogłabym zajsc w ciąze????

Gość wybieraj juz imie dla dziecka

Gość aaaazzzzzzz
Bardzo prosze o powazne odpowiedzi. Jestem strasznie zdenerwowana

Gość oj dziewczyno dziewczyno
poszukaj tego typu tematów na kafe w tym samym dziale, dziewczyny piszą że coś tam mogło sie stać itd a ja ci powiem to jest niemożliwe i już nie ma takiej opcjii, natomiast wpędzisz sie w ciążę urojoną, nagle będziesz miała jej wszyskie objawy jeszcze bardziej będziesz się nakręcac i okres ci się przez to opóźni TAK SIĘ W CIĄŻĘ NIE ZACHODZI JAK OPISAŁAŚ BO INACZEJ BYŁOBY TYLE LUDZI ŻE MUSIELIBYŚMY SIĘ WYNIEŚĆ NA MARSA;)

Gość aaaaazzzzz
Bardzo ci dziekuje przedmówco za twoja wypowiedz. Prawda jest taka ze ja sie lecze na psychiatrycznie. Mam depresje i jestem strasznie przewrazliwiona i potrafie sobie naprawde wkrecic rózne rzeczy. ehhh... Mój chłopak tez ciągle mi powtarza ze to niemozliwe zebym była w ciąży, a mnie to cholera ciągle męczy

Gość oj dziewczyno dziewczyno
to tym bardziej jak masz problemy z nerwami to wyluzuj, na pewno wszystko jest dobrze, nie zajdziesz tak w ciążę, nie myśli nawet o tym.......... nie musisz mi dziękować, sama bylam kiedyś w podobnej sytuacji a skończyło się na strachu oczywiście, ale dużo nerwów niepotrzebnie mnie to kosztowało, masa testów ciążowych wyrzucone pieniące itd...............nie masz powodu ŻADNEGO ABSOLUTNIE do strachu.......dobrze że masz oparcie w chłopaku, ja nie miałam bo zerwaliśmy i może dlatego strach był pewnie jeszcze większy przerabialam to więc staram się pomóc głowa do góry i życzę zdrowia:)