Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedu21

arabskie piosenki

Polecane posty

Gość bedu21

zapodajcie jakies szybkie super arabskie kawalki ;)

Gość bedu21
o dzieki !!:) bylam w libii i tam mialam z 500 kanalow arabskich a tu w pl nie mam ani jednego z arabska muzyka -thx!

Gość bedu21
o tak amr diaba znam wiekszosc piosenek a ta pierwsza piosenka mnie powalila :D:D to nie arabska tylko punjabi - a dokladniej indyjska

nie ma za co :) ja znam ten program z egiptu bo codziennie tam ogladalam niektore z tych piosenek sa naprawde fajne i podobaja mi sie teledyski bo sa jak ''male telenowele'' takie kolorowe fajne

Gość bedu21
mam kablowe :( mnie sie tam nawet reklamy podobaly :D w tle oczywiscie muzyka arabska

o matko niektore reklamy byly koszmarne a przez to ze je ciagle slyszalam to nawet bedac w lazience wiedzialam ktora reklama sie zaczyna po pierwszych jej dzwiekach

Gość bedu21
dokladnie :P ja ogladalam tv tylko w wolnych chwilach a z 20 razy widzialam wtedy reklame np. coca coli :D

Gość bedu21
taak :) bardzo mnie pociaga ta kultura zupelnie odmienna od naszej ;) uwielbiam podrozowac do krajow arabskich -od wakacji do wakacji potrafie myslec o tym, planowac, liczyc pieniadze czy bedzie wystarczajaco itp :P

Gość bedu21
rowniez bylam w tunezji wlasnie w tym roku, bylas w sousse? :) jak ja bym tam chciala wrocic! ;) w przyszlym roku tez planujesz ktorys z arabskich krajow?

no ja wlasnie bylam w sousse docelowo a poza tym tunis, kartagina, sidi bou said, przyladek cap bon cudowny i niezapomniane dwa dni na saharze

Gość volcba
Polecam piosenkę Amr Diab - Habibi Ya Nour El Ein Do pobrania na stronie http://chomikuj.pl/vol.cba/zachomikowane/Amr+Diab+-+Habibi+Ya+Nour+El+Ein+pobrano+z+ulub_pl,1337736748.mp3 HABIBI YA NOOR EL AIN YA SAKEN KHAYALI ASHEK BAKALI SNIN WALA GHERAK BI BALI HABIBI HABIBI HABIBI YA NOOR EL AIN HABIBI HABIBI HABIBI YA NOOR EL AIN YA SAKEN KHAYALI

Gość sdjsbjsbdfjbf
Kojarzy ktoś z was piosenkę, gdzie śpiewają w refrenie jakby "celina celina"? :D Nigdzie nie mogę tego znaleźć, nie mam pojęcia jaki to tytuł :P

Gość SZTOS
C'est la vie - Khaled do pana lub pani na de mna :)

Gość kapusta marchew sałata
hanba zdrajcy polskosci

Ciekawe że u arabów mają 800 kanałów za free a w Polsce za kilka głupich musisz już płacić

Gość arabka babka
proszę o wiecej!!!:) tez mam fiola na punkcie kultury arabskiej:)

Gość gość
wpisz na you tube haifa wehbe - to najwieksza i najpiekniejsza gwiazda arabskiego swiata