Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona do zywego

Przypomnialo mu sie o rodzinie - prosze o rade

Polecane posty

Gość zraniona do zywego
Wiec uwazacie, ze facet ktory tak postepuje zasluguje teraz jeszcze na nagrode? Nagrode, ktora zdabyl nieuczciwie ,za pomoca klamstw. To ja zasluguje na krzywde a on na hapyy end. Uwazam,ze wszyscy zasluzylismy na Prawde. On,ja i ona - i niech wtedy dzieje sie co chce ale buez mojego juz udzialu. Ja juz odebralam nauczke, i wyciagnelam wlasciwe wnioski z lekcji zwanej "zycie"

Gość zraniona do zywego
Do Kaskaaaaady, prosze Cie o osobisty kontakt,chce Ci przeslac list.

Gość zraniona do zywego

Gość kaskaaaadaa
Zraniona do żywego daj jakieś namiary siebie chętnie Ci pomogę..

Gość zraniona do zywego
anna2994.wp.pl odezwij sie

Gość zraniona do zywego
anna2994@wp.pl

Ja oceniać nie będę. Ani krytykować Powiem tylko, że będąc na twoim miejscu nie zrobiłabym tego, co chcesz zrobić. Może z żalu i poczucia krzywdy miałabym takie myśli, ale wiem na pewno, że po przemyśleniu nigdy bym się na takie coś nie zdobyła. Nieważne, jak czułabym się zraniona, nie miałabym prawa w odwecie niszczyć życia innego człowieka, innej kobiety i jej dzieci. Wyrzuć z serca tego drania...i ...zachowaj godność dla samej siebie... Zemsta tak naprawdę wcale słodka nie jest.

Gość fsdfrdsre
dobrze ci tak jesteś szmata wiec miał prawo cie tak potraktować. a zonie powiedz bo to porządna kobieta, ma dzieci, nie taka szmata jak ty, niech wie ze ma nie wracac do meza dziwkarza

Gość DZIECKO POSŁUCHAJ
PISZESZ: Wiec uwazacie, ze facet ktory tak postepuje zasluguje teraz jeszcze na nagrode? Nagrode, ktora zdabyl nieuczciwie ,za pomoca klamstw. JAKĄ NAGRODĘ???????? ON BĘDZIE MUSIAŁ ŻYĆ Z POCZUCIEM TEGO CO ZROBIŁ. ZOSTAW TO JEGO WŁASNEMU SUMIENIU. NIE TY JESTEŚ OD KARANIA CZY NAGRADZANIA. A JEŚLI SIĘ WTRACISZ, KIM ZOSTANIESZ? KIMŚ, KTO WBIJA PO RAZ KOLEJNY NÓŻ W PLECY INNEJ KOBIETY. CHCESZ TEGO? I CO, UWAŻASZ ŻE ON WRÓCI DO CIEBIE? MOŻE I WRÓCI, ALE TYLKO PO TO, ŻEBY ZNÓW POUŻYWAĆ I ODEJŚĆ. I DALEJ: . Uwazam,ze wszyscy zasluzylismy na Prawde. On,ja i ona - i niech wtedy dzieje sie co chce ale buez mojego juz udzialu. OTÓŻ TY MASZ SWÓJ UDZIAŁ. NIE OSZUKUJ SIEBIE SAMEJ. PRZYCZYNIŁAŚ SIĘ I TO BARDZO SKUTECZNIE, BARDZIEJ ZA DRUGIM NIŻ ZA PIERWSZYM RAZEM. NIEZALEŻNIE OD TEGO CO DO TEJ PORY ZROBIŁAŚ, ZOSTAW TYCH LUDZI TERAZ SAMYCH SOBIE.

Gość kaskaaaadaa
Zraniona do żywego wysłałam ci emeila

Gość zraniona do zywego
A on z zalu i poczucia krzywdy teraz wraca to nich, raniac mnie. Kto komu wbija noz w plecy. Mial szanse,czemu jej nie wykorzystal? Zrezygnowal nawet z dzieci. To teraz on ma sumienie.To do jenych mozna miec sumienie a do drugich nie?

Gość zraniona do zywego