Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona do zywego

Przypomnialo mu sie o rodzinie - prosze o rade

Polecane posty

Gość fanatyk wiernosci
Facet to facet. On zawsze mysli kogo by tu przeruchac bo jebanie ciagle tej samej dziury bywa czesto nudzace. To tak jak bys codziennie jadla jajka na sniadanie. Po jakims czasie zaczyna Ci sie odbijac. A kobiety powinny miec swoj rozum. Ja sobie nie wyobrazam podrywania kobiety, ktora ma rodzine, faceta, meza. Dla mnie to ponizajace. Jest tyle fajnych wolnych kobiet/mezczyzn, ze jest w czym wybierac. Po co komus rujnowac rodzine? A teraz zadaj sobie sama pytanie: Czy bylo warto? Czy dla watpliwej przyjemnosci bylo warto rozpierdalac jego zonie rodzinie? Postaw sie na jej miejscu. Ludzka krzywda lubi wracac, czesto ze zdwojona sila. Zycze Ci z calego serca, zeby kiedys w przyszlosc, gdy bedziesz miala juz stalego partnera, dzieci, on rowniez sie kurwil z jakims szmatlawcem (podobnym do Ciebie). Moze wtedy zrozumiesz swoj blad.

Gość dwie łapki
@Kto jak kto, ale to ty skrzywdzilas jego rodzine bo bylas jego kochanka. Patrz, a ja bym się upierała, że to on przede wszystkim skrzywdził swoją rodzinę. A ona mu w tym tylko ochoczo pomagała. Jeszcze chwila i powiesz, że jego, bidoka, też skrzywdziła. @Znalazl sobie glupia cipe ktorej mozna wciskac bajeczki, poj**ac i zostawil. Tak wlasnie sie robi z k**wami. Mylisz się . Z nikim tak nie powinno się postępować, bo człowiek to nie zabawka. A jeśli ktoś ( dla mnie raczej COŚ) uważa że ma prawo oszustwem ( bo wciskacie tym swoim lalom na boku te wszystkie kity o miłości, nie?) niszczyć innego człowieka to znaczy że sam jest szmatą gorszą niż jakakolwiek zakochana idiotka kochanka. Jakim prawem świnia która zadaje taki cios swojej żonie którą powinien się opiekować a na dodatek oszukująca inną kobietę, którą rozkochuje żeby sobie za darmo pobzykać ośmiela się jeszcze szczycić swoją podłością? Jak cię przypili to kładź się na żonę albo jak ona nie chce, to "weź sprawy we własne ręce". Ludzie ( żona i te naiwniary) to nie twoje zabawki. Brzydzę się takimi lujami co jeszcze mają czelność szczycić się swoją podłością! Zniszczyć dwie osoby żeby tylko swojemu "małemu przyjacielowi" zrobić przyjemność i nie widzieć swojej podłości, to trzeba być naprawdę...

Gość zraniona do zywego
ja nie mowie,ze nie czuje sie winna. On sie niestety tak czuje, ale tylko do nich a to ze mnie skrzywdzi to juz w ogole.

Gość fanatyk wiernosci
dwie łapki: Ja tego mezczyzny w zaden sposob nie usprawiedliwiam. Nie twierdze tez, ze to glownie jego wina. Gdyby suka nie dawala to pies by nie bral. A tutaj znalazlo sie suczysko, ktore ochoczo rozkladalo nogi i jeszcze samo siebie oszukiwalo, ze cos moze z tego byc.

Gość zraniona do zywego
To jaka krzywda w takim razie spotka jego?

Gość fanatyk wiernosci
Ja jestem bardzo religijnym czlowiekiem i twierdze, ze predzej czy pozniej ktos wymierzy mu sprawiedliwosc. Na ziemi jedyna krzywda, jaka bedzie go spotykac za kazdym razem gdy bedzie patrzyl na zone i dzieci, beda wyrzuty sumienia (o ile on w ogole wie co to sumienie - ty rowniez).

Gość dwie łapki
@Facet to facet. On zawsze mysli kogo by tu przeruchac bo j**anie ciagle tej samej dziury bywa czesto nudzace. Jak na FANATYKA WIERNOŚCI to dość oryginalny pogląd:-D Czyli " fanatyk wierności kobiecej,bo mężczyzny to nie dotyczy'? @kobiety powinny miec swoj rozum. Owszem. A mężczyźni swój, No wybacz, ale ja mam życzenie żeby mój mąż sam pilnował swojego rozporka i żebym nie musiała tu polegać na rozumie lub braku rozumu innych kobiet. Co to w ogóle znaczy "facet to facet"? To jakieś brednie wymyślone na uzytek tlumaczenia puszczalstwa mężczyzn. Facet to istota rozumna która wie co dobre a co złe. Ostatniego fragmentu postu nie wkleję chociazż się do niego odniosę. Dlaczego używasz męskiego nicka chociaż EWIDENTNIE jesteś kobietą i to baaaardzo naiwną skoro tak głupio tłumaczysz swojego szubrawca? Czy wiesz że przez podobnie do ciebie myśląće panie tak często mamy problemy z mężami bo oni czują się bezkarni myśląc że kobieta go i tak wytłumaczy bo ... "facet to facet"?

Gość yyyyyyyyyyy
drogi fanatyku wierności: to jest głównie wina tego faceta. On miał żonę i dzieci a ona była wolna. Autorka zrobiła największe głupstwo świata: pozwoliła mu do siebie wrócić. Cóż żona nic nie mądrzejsza bo też zrobiła ten sam błąd. Ech... my naiwne kobiety

Gość zraniona do zywego
Przemawiaja przeze mnie teraz glownie uczucia. Bardzo mnie boli bo go Kocham a zarazem jestem wsciekla na niego i na siebie,tym bardziej na siebie. Stawiam sie w roznych sytuacjach i wchodze i w jego i jej buty.Rozmyslam. Nie chce postapic pochopnie czy zle. Stad szukam rad u Was. Nie jestem obojetna na dzieci. Je biore pod uwage najbardziej. Z drugiej strony nie chce pozwolic mu sie tak teraz potraktowac. By kopnal mnie a sam nie poniosl konsekwencji za swoje slowa i czyny.Trudno mi sie z tym pogodzic.

Gość fanatyk wiernosci
Widze, ze logiczne myslenie nie jest Twoja najmocniejsza strona. Wcale nie bronie mezczyzn bo wiem, ze w znacznej wiekszosci to oni zdradzaja niz sa zdradzanymi. To byl tylko przyklad i proba naklonienia autorki do myslenia, ze czasami trzeba myslec wlasnym rozumem a nie tym co sie ma pod paskiem w spodniach. Wiem, ze pewnie nie uwierzysz (na sile nie mam zamiaru cie przekonywac), ale jestem mezczyzna, ktory brzydzi sie zdrada.

to jest głównie wina tego faceta. poprawka - to jest wina tylko i wylacznie faceta a co do sprawiedliwosci - to autorko jak czujesz silna potrzebe to powiedz prawde zonie, ma prawo wiedziec, i tylko ona moze tutaj "wymierzyc sprawiedliwosc" bo jej nikt o zdanie nie pytal jak sie bzykaliscie, ty bylas swiadoma konsekwencji jakie niesie za soba romans z zonatym facetem

Gość takim kurwom jak ty
powinno sie giry łamać i na stosie palić...dobrze ci zrobił ze cie olał i nie wmawiaj sobie ze bylas jedyna..wyjatkowa ...ales se posłodziła...smiac sie chce:>...no to cie zrobił na SZARO:D:D:P

Przypomnialo mu sie o rodzinie..i bardzo dobrze.Moze do Ciebie autorko(i Tobie podobnych)w koncu dotrze,ze jestes w tej calej sytuacji najmniej wazna.Bylas tylko dodatkiem,jego odskocznia.W jego zyciu jest kobieta,ktorej slubowal i przysiegal.Zawiodl ja i zdradzil,ale fakt jest faktem.Sa jeszcze dzieci.Wobec Ciebie nie ma zadnych zobowiazan,nie liczysz sie,zrozum to.Nie moge pojac dlaczego kobiety wciaz pakuja sie w zwiazki z zonatym facetem.Lubisz byc zabawka?podoba Ci sie to?Jesli liczysz na to ,ze dla Ciebie zostawi to co najwazniejsze,rodzine,to znaczy,ze jestes egoistycznym wrakiem emocjonalnym i zaslugujesz na cierpienie na ktore od samego poczatku jestes skazana.Naprawde nie moge tego zrozumiec,po co sie w taki uklad ladowac?Twoim celem jest odebranie dzieciom ojca i zonie meza?Oczywiscie on nie jest bez winy,to nie podlega dyskusji,ale Ty darzac do tego zeby ich zostawil dla Ciebie przyszywasz sobie latke.zgadnij co jest na niej napisane.To tyle ode mnie

Gość dwie łapki
@Ja tego mezczyzny w zaden sposob nie usprawiedliwiam. Och, ależ skąd... w ogóle:-D Ppatrzmy... @Gdyby suka nie dawala to pies by nie bral. A co, musi jak ona daje? Taki nieśmialy, że nie śmie odmowić? Czy może grzeczość nakazuje brać, bo kobiecie się nie odmawia. No nie bądź śmieszna kobito. Pies ma PAMIĘTAĆ że ma rodzinę i choćby mu sto suk merdało ogonkiem to ma NIE BRAĆ. Bo od tego ma rozum. A jesli nierze to znaczy że dokonal wyboru i świadomie zdradza. Chce 'Brać" niech się rozwiedzie i wtedyu może "brać" od każdej co się nadstawi. Usprawiedliwiasz puszczalskich mężczyzn juz w tym punkcie. @ "Facet to facet" - to kolejne usprawiedliwianie puszczalskich panów. Co to do kurwy nędzy znaczy, że facet to facet? No facet to facet.A kobieta to kobieta. A dziecko to dziecko. A kwiatek to kwiatek. I co z tego wynika? Żę facet " musi'? NIe, nie musi. Patrz punkt piewszy. @On zawsze mysli kogo by tu przeruchac bo j**anie ciagle tej samej dziury bywa czesto nudzace Koljne durne usprawiedliwianie mężczyzn. Drogie panie, bądźmy wyrozumiałe bo przecież "jebanie ciągle tej samej dziury bywa nużące". To co my się tak głupie czepiamy tych facetów? Oni mają prawo bo się budza. "fanatyk wierności"... łomatko!:-D

Gość fanatyk wiernosci
Nie bede z Toba dyskutowal bo widze, ze kiedys ktos bardzo Cie skrzywdzil i dzisiaj widac tego efekty. Jeszcze raz podkreslam, ze w zaden sposob nie usprawiedliwiam tego mezczyzny i mam nadzieje, ze do konca zycia bedzie sie budzil spocony w srodku nocy. Ale w zaden sposob nie usprawiedliwiam tez kobiety, ktora wiedzac, ze ow mezczyzna ma rodzine, popuszcza szpary i jeszcze sie z tego cieszy. Kurestwo to kurestwo i trzeba je tepic bez wzgledu na to czy kurwi sie mezczyzna czy kobieta. Gdyby kobieta potrafila zadbac o faceta (i vice versa) to nie byloby czegos takiego jak zdrada bo nie bylo by to nikomu potrzebne. Istnieja jednak osoby dla ktorych zwiazki powinny byc tylko monogamiczne bo swoj poped seksualny nie potrafia rozladowac na jednej parnerce/jednym partnerze. I nie probuj na sile mnie przekonywac ze jestem kobieta bo bede musial zdjac majtki 🖐️🖐️

Gość dwie łapki
@Widze, ze logiczne myslenie nie jest Twoja najmocniejsza strona. yyyy a może jakiś dowodzik na to.... naucz mnie o guru myśleć logicznie i wskaż mi gdzież to wykazałam się brakiem logiki. Obiecuję pracę nad sobą i nadrobienie braków ale pokaż mi gdzie piszę nielogicznie:-D @jestem mezczyzna, ktory brzydzi sie zdrada. I ktoś taki MNIE zarzuca brak logiki:-D Brzydzi się zdradą, ale na wszelkie sposoby tłumaczy zdradzających gnojków. Brzydzi się zdradą ale gównem obrzuca tylko kochankę która jest wolna i nikogo nie zdradza a zdradzającego gnoja tłumaczy... znudzeniem jedną dziurą! No weź ty przemyśl co piszesz bo żal czytać. Zdradzający facet to szmata i tyle. Nic go nie usprawiedliwia. Żadne znudzenie i fakt bycia facetem nie ma tu nic do rzeczy. Ma rozum i wolę wyboru. I tym się powinien kierowac a nie samczym instynktem.

Gość zraniona do zywego
Wlasnie to mam na mysli. Powiedziec prawde, i niech wtedy dzieje sie co chce. A nie skrzywdzic mnie by im bylo dobrze. Chce by tam bylo dobrze,niech zagra o to uczciwie a nie klamstwo cyganstwem teraz bedzie popychal. Niech dopiero wtedy zdecyduje. Ja swoje decyzje podjelam, koniec z nim na zawsze.

Gość dwie łapki
@Gdyby kobieta potrafila zadbac o faceta (i vice versa) to nie by loby czegos takiego jak zdrada bo nie bylo by to nikomu potrzebne. ooo i mamy kolejne " nie-usprawiedliwianie" zdradzających mężczyzn:-D Wizją swojej gołej dupy mnie nie strasz bo pamiętaj, że kopniak na gołą bardziej boli:-P

Gdyby kobieta potrafila zadbac o faceta (i vice versa) to nie byloby czegos takiego jak zdrada bo nie bylo by to nikomu potrzebne. bzdura totalna

Gość zraniona do zywego
CZYLI UWAZACIE ,ZE MAM NAKLAMAC BY ON MIAL LATWIEJSZY POWROT?

Gość fanatyk wiernosci
No coz... widze, ze sie jednak nie rozumiemy co mnie zreszta specjalnie nie dziwi bo jestes kobieta :classic_cool: A kopniakiem mnie nie strasz bo jestem przekonany, ze moja gola dupa spodobala by Ci sie tak bardzo ze jeszcze chcialabys ja sobie podotykac... Grozby sa karalne :D I zapamietaj, ze zawsze moglbym oddac. Kopnalbym tak mocno ze but pozostalby pomiedzy posladkami. :)

Gość dwie łapki
A dajże tej kobiecie spokój. Ona już wie że ma męża łajdaka, jeśli zdecydowala się z nim żyć to nie dolewaj oliwy do ognia. Chcesz się mścić, mścij się na tym co ci zawinił a nie na jego żonie ktrea już i tak wystarczająco dostała po tylku. A jeszcze dzieci ucierpia jak w domu będzie zła atmosfera. Chciałabyś żeby ona ci przysłała maila z cytatami jego wypowiedzi na twój temat? NIe masz kłamać. Poprostu siedź cicho bo już i tak dość namieszałaś w tej rodzinie pomagając mu w oszustwie. Chcą to sklejac, to zostaw ich w spokoju. Ona już wie co ma wiedziec.

Do autorki.Po Twoich wypowiedziak wnioskuje,ze masz potezny problem z sama soba."bylam ta wymarzona","nasza wielka milosc".Zyjesz w swiecie tani romansidel z kiosku ruchu.Normalna,dojrzala kobieta nigdy nie pakowalaby sie w "zwiazek" z zonatym facetem.Oczywiscie cala sytuacja jest jego wina.Brzydze sie zdrada i jako normalny,dojrzaly facet nigdy nie zwrocilbym uwagi na kobiete inna niz swoja.Czego oczekiwalas od klienta ,ktorego poznalas poprzez zdrade innej?Szczerosci i oddania?Obudz sie!A teraz na odchodne chcesz skrzywdzic ta,ktora nic nie zawinila,jego zone.Naprawde nie masz klasy i cala swoja osoba prezentujesz zenujaco niski poziom

Gość dwie łapki
@ Groźby są karalne. Podobnie jak molestowanie seksualne, czyli na przykład zdejmowanie gatek przed kobietą która na to nie przyzwala, a nawet "straszenie" jej tym, że się tak zrobi. @I zapamietaj, ze zawsze moglbym oddac. Kopnalbym tak mocno ze but pozostalby pomiedzy posladkami. Pozwolisz, że cię w tym miejscu zacytuję; Groźby są karalne.

Gość zgadzam sie z fanatykiem
ma chlop racje powinnas miec swoj rozum a myslalas cipa

Gość zraniona do zywego
ona wlasnie nic nie wie, zna tylko jego "prawde" ktora prawda nie jest. A to ze bylam jego marzeniem i wyjatkowa dla niego to sa jego slowa, nie moje. Klamie jak z nut teraz dla niej a ja tylko cierpie.

Gość fanatyk wiernosci
Czy Ty naprawde nie potrafisz zrozumiec, ze cala ta "zdrada" byla tylko na jego potrzeby a nie Twoje? Ty nie masz nic do gadania. On chcial sie zaspokoic i znalazl taniego manekina.

autorko, to ze jestes egoistyczna kretynka chyba nie wymaga wyjasniania, to ze palasz rzadza zemsty rowniez nie budzi najmniejszych watpliwosci jednak, jesli zona nie wie o zdradzie, to jesli potrafisz jako ktos anonimowy podac jej informacje lub osobiscie o ile nie wylejesz na nia swojej zolci bo tak, ma prawo wiedziec od kogo moze sie zarazic jakims syfem a ci co pisza o tym, bys zony nie ranila - to BZDURA - ja zranil i rani jej maz, tylko ONA O TYM NIE WIE

Gość dwie łapki
Powtarzam, odczep się od tej kobiety. Jesteś ostatnią osobą która ma prawo ją uświadamiać bo nie robisz tego z życzliwości tylko chcesz od nowa zburzyć jej spokój. Wie o romansie, zdecydowala się z jakiegoś powodu być z mężem. To jej decyzja i jej sprawa. Trzymaj się od tego z daleka. A jeśli to zrobisz, przygotuj się na maila od niej z którego dowiesz się co też on jej mówił na twój temat. Ja bym na jej miejscu tak właśnie zrobiła jakby mi się jakaś pipa dalej pchała gdzie jej nie proszą.