Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataniel 84

kupa śmiechu-wejdzcie

Polecane posty

Gość nataniel 84

Zakładam fanklub pierwszego DURNIA I NAJWIEKSZEGO DEBILA KAFETERII.... Moja dziewczyna zaszła w ciążę bez mojej zgody, historia fantastycznego, cudownego faceta, ktoremu jakas zła kobie ta ukradła sperme:) Odkąd czytam kaffe to jest najlepszy temat;) Popłakałem sie ze smiechu;)

Gość gtrr6t5ytr55
faktycznie, temat zajebisty :classic_cool: tez mnie rozbawil chociaz ostatnio nie mam nastroju na glupie zarty :D

Gość dzieki zaraz wchodze

Gość snfclsjfcsdjfcnsdjcfn
popieram, wiekszego debila, tchurza, chama, palanta(mogłabym wymieniać bez końca) nie widziałam jeszcze na kaffe...Zero do potegi ludzkich uczuć-myśle, że dla takich powinna być kastracja

Ja tam myślę, że to prowo.Nie ma aż tak głupich ludzi. Koleś pyta, czy można w sądzie udowodnić, że ona ,,go zmusiła,, oszukała,specjalnie wkręciła w dziecko, 17nastolatka!!!!gościa, bez pracy, wykształcenia, niczego własnego. Czasem nie wierze w aż taka ludzką głupotę:(

Gość nataniel 84
Ale szkoda mi tej laski:( I niestety myśle, że historia jest prawdziwa

prawdziwa, pewnie prawdziwa - najlepsze było, jak zaczął się zastanawiać, czy "sąd uwierzy w jego niewinność", bo to było bez jego zgody (chyba na wypadek alimentów) dramat, ale oplułam monitor po tym kawałku z sądem i niewinnością, masakra