Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgryz doskonały

zęby

Polecane posty

Gość zgryz doskonały

ostatnio poznałam paru interesujących mężczyzn, ale każdy z nich ma coś nie tak z zębami. nie są to bardzo skrajne przypadki, jeden ma lekko skrzywioną dwójkę, drugi niektóre zęby przebarwione. poza tym sprawiają bardzo pozytywne wrażenie. sama w przeszłości przez wiele lat leczyłam swój krzywy zgryz, więc teraz zwracam wiele uwagi na zęby. chcialabym polecić im dobrego stomatologa, ale obawiam się, że zostanie to źle odebrane. nie oczekuję rad, ani nawet odpowiedzi. chcę się tylko pożalić na forum publicznym.

Gość Halinka Niemłynkowa
Ja od dawien dawna na to zwracałam uwage. Moe dlatego, ze inni maja cos co ja nie mam:D Moje zeby sa zołte i dalekie od idealnej bieli:)

ile masz lat? czy jak chodziłaś z facetem, to było dla Ciebie ważne, jak u niego ze zgryzem?

Gość zgryz doskonały
22. moi wszyscy byli faceci mieli bardzo piękne zęby. nie było to dla mnie głównym kryterium przy wyborze, ale stanowiło duży plus.

najważniejsze, ze nie przekreśla to facetów zupełnie nie wiem, mozesz im powiedzieć w żartach o tym stomatologu, ale jak nie będą sobie życzyli nic ulepszać to to uszanuj no chyba nie sa tacy przewrażliwieni w końcu aż:)

szkoda, że psychoanaliza wyszła z mody, Freud mógłby dostać różnych objawów psychofizycznych z radości, jakby na taki okaz trafił :D bardzo stylowa idiosynkrazja, panie tego