Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudoocha-xd

On zazdrosny na zaboj

Polecane posty

Gość klaudoocha-xd

Mam straszny problem z mioch chlopakiem..Otoz jestesmy ze soba juz 2 lata..Bardzo sie kochany...Niestety jest jedno "ale"...On jest strasznie zazdrosny...zadrosny w zlym sensie.... Robi mi awntury doslownie o wszystko...doslownie o wszystko....Np.kiedy idziemy ulica i mijamy jakis innych mezczyzn/chlopakow bezczelnie mnie opieprza i wmawia ze sie lampaje na nich natretnie......Druga rzecza jest np. to ze zabronil mi pisac do kolegow...Ba! zadawac sie z nimi!!!;/;/Ja sie oczywiscie z tym nie godze..Probuje walczyc ale to tylko czeste bezsensowne klotnie....Kiedys nawet chcial mi zabronic mowic czesc znajomych chlopakom..udawac ze ich nie znam....;[[[[[[JEst okropny w tym co probuje mi narucic....Oczywiscie takiech okazji do chorej zazdrosci jaka sie wykazal moglabym tu wymieniac i wymieniac;/;/;/;/ Mowilam mu ze tak nie moze byc..ale co z tego...jak on sie nie zmienia......Blagam pomozcie mi jakos..dajcie mi jakies rady..Czy on sie wogule zmieni?????Moze ktos tez tak mial.......

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
przeczytaj książke - nie pozwol soba manipulować

Gość klaudoocha-xd
Latwo sie mowi....Gdybys kgos kochal to nie byloby taki latwe....

Gość klaudoocha-xd
Hmmm...moze i z ta ksaizaka to dobry pomysl..hihi

Gość jbdkn k
"Moze ktos tez tak mial........ " o to jest w tym kurwa najlepsze :D

Gość klaudoocha-xd
do jbdkn k...cos ci sie nie podoba to sie nie wypowiadaj....

Gość jbdkn k
kurw przeciez pisze ze najlepsze :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
klaudoocha-xd - prawda, najlepsze. NIE DZIEWCZYNO, ON SIE NIE ZMIENI, BAAAAAAAA BEDZIE JESZCZE GORZEJ. PO ŚLUBIE NIE BEDZIESZ MOGLA SOBIE PAZNOKCI POMALOWAC, BO STWIERDZI ZE MASZ KOCHANKA. tyle w tym temacie

Gość klaudoocha-xd
Do eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....Rozumiem CIe, ale gdyby nie to ze go kocham juz dawno bym go zostawila.....nie mam pojecia co robic..;[

Gość monia 24
wywal gada bo już teraz zamknął Cię w w klatce, a będzie jeszcze gorzej.. takie coś często przeradza się w późniejszym okresie w przemoc fizyczną.:O zazdrość okazywana w normie może być przyjemną (taka forma adoracji ;) ) ale ten Twój przegina i to bardzo!! i lepiej zrobić to teraz - by mieć tylko 2 lata z życiorysu.