Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola10

Ciaża 3 dni przez meisiaczka ??

Polecane posty

dziewczyna uprawiala sex , 3 dni pozniej miala normalna miesiaczka, ale juz nastepnej miesiaczki nie dostaje (okres nieregularny od 6 miesiecy). czy to moze byc ciaza ??

ale w czasie okresu jajeczko jest wydalane.. a jesli by zaszla w ciaze to by miala albo inny okres, albo wogole ??

aaaaaaaaargh przeczytaj najpierw co to jest miesiaczka i co jest wtedy wydalane... dni miedzy owulacją a okresem są niepłodne. owulacja trwa do 24 godzin. wiec te trzy dni przed okreem to juz na pewno były niepłodne. zrób sobie test jak masz wątpliwosci.

no tak. głownie chodzi mi o to czy mozna byc pewnym na 100% ze nie jest sie w ciazy. bo miesiaczka spoznia sie juz no ok 17 dni.. czyli cos jest nie tak...

na moje oko na 100%. chociaz przy nieregularnych okresach różnie to bywa. czemu nie zrobisz testu?

Gość Avennnnkka
Mój gin mówił,ze 6dni przed miesiączkach i 3dni po...szansa na zajście jest nikła,aczkolwiek jest....Także prswdopodobieństwo jest ale małeeee..........

Gość jeśeli masz nierrgularne
to zrób test. Różnie bywa, mogłaś zaciążyć.

Gość ukgirl18
hej i co zrobilas test ? Bo ja jestem w takiej samej sytuacjii obecnie i nie wiem co robic. jak zrobisz test to prosze odpisz z gory dzieki