Gość a chlop to walen Napisano Październik 26, 2009 ze ma sie z wielorybami rozmnazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to szczupla tez nie jestes Napisano Październik 26, 2009 chyba ze lubisz siebie oszukiwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania45 0 Napisano Październik 26, 2009 Ale te CHOPY tez mogo przytyc ! i co wtedy ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 26, 2009 Jeżeli chodzi o mnie to się nie zgadzam z punktem 1. Finanse - szczupła je mniej i je potrawy mniej kaloryczne dzięki czemu nie tyje - co jest logiczne Jestem szczupła a jem co tylko dusza zapragnie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania45 0 Napisano Październik 26, 2009 Lubie sie taka jaka jestem !!! Niech kazda urodzi 3 dzieci . I powie se sie sobie podoba !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kazdy musi sie rozmnazac jak Napisano Październik 26, 2009 krolik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kres życia... Napisano Październik 26, 2009 ania45 - jesteś extra babka, liczy sie wnetrze, a nie te 5 kg więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania45 0 Napisano Październik 26, 2009 No tak zapomnialam ze faceci to MYSLIWI i poluja wlasnie na KROLICZKI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania45 0 Napisano Październik 26, 2009 Kres DZIEKUJE. Wlasnie liczy sie to co czlowiek ma w serduszku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DOBRA TERAZ JA Napisano Październik 26, 2009 waże 48 klko przy 164 cm-więc jestem szcupłą --wpierdzielam jak mały samochodzik wiec na żarciu przy mnie nie zaoszczedzisz -w łóżku jak mi się chce to daje zsiebie wszystko jak nie to nie poza tym pieprzyszbo wiekszość chudych dziewczyn notorycznie sie odchudza i nie bęa ci gotować.ja akurat gotuje swojemu facetowi bo sama lubie jeść mam klika kolężanek troche przy kości i wcale nie żą jak to powiadasz wszystkiego co napotkaja na drodzę .wręćz przeciwnie straja sie oghraniczać.maja duze poczucie humoru. nie mozna oceniac ludzi tymi kategoriami.to po prostu żalosne.wazne jest czy dana osoba siebie akceptuje czy nie.paaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania45 0 Napisano Październik 26, 2009 Żel. AMEN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ha ha ha hhhhha Napisano Październik 26, 2009 ania45 - jesteś extra babka, liczy sie wnetrze, a nie te 5 kg więcej... ale przecież ania jest szczupla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Październik 26, 2009 "nie mozna oceniac ludzi tymi kategoriami" Ale można oceniac kto jest atrakcyjny, a kto nie. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kres życia... Napisano Październik 26, 2009 ha ha ha hhhhha - ale nie pisałam o ania45 tylko ogólnie...czytaj uważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kres życia... Napisano Październik 26, 2009 a zresztą jaki to sens z takimi głupkami sie kłócić,każdy ma swoje zdanie co do upodobań nt.wyglądu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smakuję gorycz 0 Napisano Październik 26, 2009 zszokowało mnie to co piszecie o.O dorośli ludzie... ja mam 17 lat. waga wymiary jak ania45, a jak piszecie o grubych, to czuję się jakbyście pisali o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to schudnij zamiast sie uzalac Napisano Październik 26, 2009 tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra teraz ja Napisano Październik 26, 2009 jasne ,że mozna oceniac kto jest atrakcyjny mnie rowniez troche zniesmaczaja dziewczyny ,któremaja troche nadprogramowych kliogramó i tłuscz wylewa sie ze spodni a do tego krótka bluzeczka atrakcyjnie to nie wygląda.fakt ale ogolnie chodziło mi o te punkty przedtawione przez autora. są troche z kosmosu.nie mozna tak jednoznacznie szufladkować i wrzucac do jednego wora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wlasciwie to gdzie jest autor Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczek z wiarą 0 Napisano Październik 26, 2009 "ale ogolnie chodziło mi o te punkty przedtawione przez autora. są troche z kosmosu.nie mozna tak jednoznacznie szufladkować i wrzucac do jednego wora" Odrobina poczucia humoru nie zaszkodzi. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczor32 0 Napisano Październik 26, 2009 grubaskowi najlatwiej dogodzic !!! I to jest najwazniejsze !!! http://bitwa-na-sniezki.pl/780782 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to fakt grubi sa mniej wymag Napisano Październik 26, 2009 ajacy, ale to chyba uzasadnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojej ludzie Napisano Październik 26, 2009 Prawiczek z wiarą TY TO WSZYSTKICH WKURZASZ!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madame belyaev 0 Napisano Październik 26, 2009 Wszyscy powinni dbać o zdrowie, dobrą kondycję i atrakcyjność fizyczną dla swojego partnera/partnerki - zarówno kobiety jak i mężczyźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja prawika lubie Napisano Październik 26, 2009 fajny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała Marry Napisano Październik 26, 2009 Dziwie się ,że w ogóle ktoś odpisuje na te brednie co tu na wypisywało jakieś bezmózgowie :) nie podobają Ci się grubasy to nie oglądaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sucha9976 Napisano Październik 26, 2009 Ja jestem szczupla co mnie nie cieszy nie zawsze moge kupic to co chce jesli chodzi o sweterki wisza z tylu . a grube laski smeija sie ze mnie ze jestem chuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ci to stanie przed oczami Napisano Październik 26, 2009 to nic poza tym nie widzisz i wlasnie tu jest problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aj-aj-aj Napisano Październik 26, 2009 jaka jest różnica między debilem, a normalnym facetem? debil myśli tylko o opakowaniu, a normalny facet o zawartości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grube nawet na normalne Napisano Październik 26, 2009 mowia chude, suchary itp. wiec to powinien byc dla ciebie najwiekszy komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach