Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Przeczytalam dziwnego smsa w jego telefonie

Polecane posty

Wczoraj postanowilam na koniec weekendu przygotowac dla mojego chlopaka pyszna kolacje. Specjalnie pojechalam do pobliskiego sklepu po swiece, pyszne jedzonko i dobre wino. Z wielkim usmiechem na ustach zabralam sie do przygotowan i kiedy juz wszytsko wygladalo pieknie zadzwonilam do niego, przyjechal w bardzo krotkim czasie. Pocalowalam go na przywitanie, polozyl telefon na komodzie i psozedl pzred jedzeniem umyc rece. Wzielam jego telefon i przeczytalam smsa od niejakiej Kamili o tresci "czesc kochanie czemu wczoraj byles taki smutny? nie martw sie, porozmawiamy przy okazji , kocham Cie papa :*' wsciekla odlozylam komorke z powrotem i wtedy przyszedl moj chlopak. jak gdyby nigdy nic usiedlismy przy stole i sie stalo: pociagnelam niechcacy obrus i wylalam na swoja piekna sukienke troche wina!! W zwiazku z tym mam pytanie: Czy plame od wina da sie sprac i czego moge uzyc i czy zbytno nie zniszczy materialu, bardzo sie martwie bo sukienka kosztowala duzo! :(

Gość batman 4ever
hehehe dalbym sobie reke uciac ze chodzi o tego esa i jakas zdrade!! udalo Ci sie :D :D

Gość Do Inkking
Dziewczyna wkrecila. Chodzilo o to zeby wszyscy mysleli ze chodzi o telefon, smsa i potencjalna zdrade a ta nagle przeskakuje do tematu o plamie i jak ja usunac hahahah :)

Gość hiehhiehahahaha
wariatka!! :D :D :D

Współczuje strasznie-te plamy są nie do przebicia... Sukienka z satyny-b. droga-nie sprało się: Spodnie lniane niestety tez. jak ktos ma sposób na takie uporczywe-chętnie poczytam...;)

Gość aspirant_mlodszy
hehe :)

Gość dxfdgdfg
Marna kopia. Czytałam już kiedyś coś takiego, tylko, że to facet podejrzewał żonę o zdradę, a na końcu zadał pytanie związane z czymś o samochodzie za którym się schował, żeby ją podejrzeć :D

Gość dxfdgdfg
to jest oryginał: Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? :D:D :classic_cool:

Gość materiałoznawczyni
a propos plamz czrewonego wina ,zalać od razu wrzątkiem,znikają.Sól można sobie podarować.A z owoców czerwonych też wrzątek,sprawdzone,działa,pozdro

Gość kup nową sukienkę i zacznij
pić białe wino GIT

Gość buuuuuuuuuuuuuuhahahahahahaha
zajebiste!!! :D

Gość koreczek dupeczek
hahahahaha genialne :D:D:D!!!!

Gość ty lepiej nie zastanawiaj
sie nad plama a tym kto zmyje naczynia:(