Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsmutniejsza panna mloda

nie zaproszę ojca ani na ślub ani na wesele

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz
Krótko - zapros na slub samego ojca, bez tamtej rodziny oczywiscie. A na wesele to juz jak tam chcesz. Tyle chociaz klasy pokaż, i bez żadnego odgrywania się, nie wiesz co się działo między twoimi rodzicami, więc odpuśc jakieś dziwne zemsty.

Gość hgvhgvhgvhkgv
jak możesz nazywać żone swojego ojca wywłoką....

jak byłam mała i przychodził mnie odwiedzić to często prosiłam go żeby został na noc. Nigdy nie mógł Nigdy nie wziął mnie na wakacje, jeżdził tylko z tamta rodziną, po zagranicach, , a ja 2 razy w życiu nad naszym poslkim morzem byłam. A najgorsze było to jak przysyłal pocztówki a stylu "pozdrowienia z gorącej Grecji... życzą: ...." - zbierało mi się na płacz.

Gość hgvhgvhgvhkgv
hmmm a ile twój ojciec zarabia? Czy oni jeździli tylko za jego pieniądze?

nie wiem ile dokładnie zarabia. Ona niby teraz też pracuje, ale długo siedziała z dziecmi i nie pracowała, więc śmiem twierdzić, że w tym czasie jeżdzili tylko za jego pieniądze.

Gość hgvhgvhgvhkgv
a może miała urlop wychowawczy? Może mieli oszczędności a twoja mama pracowała? Wiesz dlaczego małżeństwo twoich rodziców się rozpadło?

może i miała urlop wychowawczy, ale przecież na wychowawczym albo nie sotaje się nic, albo dostaje się jakiś marne grosze, jeśli dochód w rodzinie jest bardzo niski. A oni żyją na wysokim poziomie. A rozpadło się no przez nią :( i przez ojca oczywiście. Mama pracowala normalnie, tylko że mama jest nauczycielką i niewiele zarabia.

Gość mon cherri
Kochana , nie zapraszaj go. Bedziesz zalowqc cale zycie:/ on na to nie zasluzyl. A juz tym bardziej na poprowadzenie Cie do oltarza. Niech wie ze zle zrobil i byl do niczego ojcem. Trzymam za taka decyzje kciuki!;*

Gość to bardzo smutne co piszesz
mnie moja obecna zona sama nawet wysyla do mojej corki. Staram sie podzielić czas po rowno na dzieci, i mysle ze mi to wychodzi. Często zostaje np na cały weekend u corki. Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej, żeby miała czegoś mniej niż moje drugie dziecko. To w sumie ona dostała samochód, a syn się jak narazie jeszcze doprosić nie może :) Oboje kocham tak samo, jeśli się chce to naprawdę da się to pogodzić tak, żeby nikt nie czuł się pokrzywdzony. Tylko że niestety wielu tatusiów nie chce... wielu tatusiów nie dorosło do bycia ojcem, zapominają że nie wystarczy tylko "zrobić dziecko", ale trzeba jeszcze dziecko wychować.

dziękuję mon cheri :* Dziękuję wszystkim wam za wsparcie.

Gość multimedia
ja tez uwazam, ze zle robisz, nie zapraszajac ojca na slub i wesele wiesz, nie powiedzialabym nigdy w takiej sytuacji, ze dziecko (w tym wypadku Ty) jest bledem przeszlosci jestes dzieckiem swoich rodzicow, ktorzy pewnego dnia sie poroznili i zdecydowali sie rozejsc mysle, ze lepiej, gdy sie rozwiedli, niz mieliby sie klocic cale zycie, a Ty musialabys patrzec na potworne sceny w domu i nic dobrego z tego nie wynioslabys Twoi rodzice rozeszli sie nie tylko ze wzgledu na siebie, ale rowniez z powodu Ciebie! moze Ci sie to wydac dziwne, ale naprawde w takiej sytuacji lepiej jest dla dzieci, gdy dwoje niekochajacych ludzi sie rozchodzi moja rada: zapros ojca i jego zone z dziecmi, ladnie podziekuj rodzicom za wszystko podczas wesela i uspokoj emocje dotyczace tego, co odbylo sie wiele lat temu zycze szczescia

Gość mon cherri
I jestes prawdziwym tata:) a Twoja zona to nie jedza. Dzieci czuja sie kochane... A szczegolnie dziewczynki potrzebuja milosci od ojca...

multiedia - buachacha, nie jestem z patologicznej rodziny, oni sie chcieli pzabijac :D Ojciec sobie poprostu znalazl inna i tyle, zadne drastyczne sceny nie mialy miejsca, wiec nie pisz ze to bylo dla mojego dobra :O

Gość mon cherri
Multimedia Widac ze tego nie przezyles / przezylas. Po takim czyms nalezy sie ojcu kop w dupe a nie zaproszenie na slub. A juz tym bardziej jego obecnej zonie.

oni nie chcieli się pozabijać*

i jeszcze mam jej podziekowac HEHEHE dobre sobie :D:D:D To mnie rozbawiałs troche :D:D:D

Gość mon cherri
Tak kochana :D kup jeszcze ojcu kwiaty i samochod za to ze powiekszyl ludnosc Polski. Oj niektorzy uzytkownicy sa zalosni

nononooo, powinien jakąs nagode dostac jeszcze :D:D I na weselu przez mikrofon powinnam wyrazic slowa mojego uwielbienia w stosunku do nich. :D:D

Gość koles mial rodzine
mial zone -osobe ktora kocha, a ty chcesz zeby zamiast z nimi spedzal swieta i wszystkie "wazne" dni z toba, ale durna egoistka.

Gość mon cherri
Haha a coz to by bylo za przemowienie:P o babie wpieprzajacej sie w zwiazek i ojcu ktory za wszelka cene chce podwyzszyc statystyki demograficzne :D Kochana tak na powaznie nie zwazaj na durne komentarze. Ty znasz prawde, wiesz jak bardzo skrzywdzil Ciebie i mame. Nie zapraszaj , to sie nauczy. I nie sluchaj ze wypada bo to gowno prawda. Wypadaloby gdyby ojciec sie czesciej dzieckiem interesowal bo alimenty i weekend to nie wszystko. Postaram zajrzec tu jutro, dobranoc:*

Gość multimedia
autorko, wysmiewasz mnie, mimo tego, ze wcale nie powiedzialam, ze jestes z patologicznej rodziny! ale kto wie co byloby za pare lat, kiedy Twoi rodzice naprawde mieliby siebie dosyc? zycie jest naprawde dziwne Twoj ojciec nie znalazlby sobie innej, gdyby z Twoja matka byl szczesliwy - tak mysle szkoda, ze do otoczenia podchodzisz z takim nastawieniem, przeciez wcale nie zyczylam Ci zle coz, Twoje zycie, Twoj wybor, Twoje wesele... jeszcze raz - zycze szczescia mon... --> nie masz pojecia co w zyciu przezylam

mon papa:* koles mial rodzine - nie kaze mu kazdych swiat spedzac ze mna, ale jakby chociaz raz na 3 lata czy 4 lata na pierwszy dzien swiat przyjechal do mnie to nic by sie nie stalo. Zreszta spadaj. multimedia - kto wie co by bylo za kilka lat, oczywiscie, tego nikt nie wiem, bez względu na to w jakiej rodzinie jest, bez względu na to jaką ma teraz sytuacje. Może zapomniałby o tamtej i ułożył na nowo życie z mamą?

Mnie jest niedobrze gdy czytam posty w których wyzywacie autorkę! Piszecie , że jest "księżniczką"-a Wy jesteście żałosnym plebsem godzącym się na byle traktowanie.Ja może jestem młoda , mam 19 lat , ale nie wyobrażam sobie żony taty na ślubie :O Koszmar :O Autorko , nie martw się :) Trzeba być strasznym tępakiem , żeby określić Cię "błędem przeszłości" :O Prymitywy :O

kolorowe - dzięki.

Gość dziewicza 25letnia
a Wy jesteście żałosnym plebsem godzącym się na byle traktowanie Nie! Oni nie godzą się na złe traktowanie, jeśli chodzi o nich samych. Natomiast pod innymi próbują kopać dołki. To są tzw. polskie gnidy. Nie brakuje ich w naszym narodzie...

Gość one są poprostu
tymi kobietami co rozwalają rodziny, dlatego się teraz tak wśiekają.

Gość upupuppppppppppppp

lece spać. Jutro pogadam z mamą spokojnie jeszcze raz. Wytłumacze jej wszystko, zobaczymy co powie. Odezwe sie papa:*:*

Gość guta
zastanów się -potem możesz żałować-na ślub go zaproś solo,bez nowej rodziny,jeśli jest ok. to przyjdzie,jesli nie-trudno,ale będziesz spokojna,że zrobilaś to co do Ciebie należało.Powodzenia!

Gość moim zdaniem to jest prowokacj
albo laska jest jebnieta, koles dobrze zrobic ze zwial od coreczki i mamuski :D