Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najsmutniejsza panna mloda

nie zaproszę ojca ani na ślub ani na wesele

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ludzie próbują ci uświadomić, że twój żal jest niewspółmierny do tego jak cie ojciec traktuje. a ty próbowałaś sama nawiązac jakoś z nim kontakt, oprócz tych próśb, żeby zostawał u ciebie na noc?

Gość napisala ze nie na
uczelniach wyzszych tylko w prywatnych szkolach ludzie, czytacie wybiorczo

to ja zacytuję z pierwszej strony, żeby wyjasnić: "Nam z mamą się nigdy nie przelewało, po szkole średniej poszłam do pracy żeby było troche lepiej, a jego dzieci studiują na prywatnych uczelniach" powtarzam: STUDIUJA NA PRYWATNYCH UCZELNIACH :o prowokacja, nie ma aż takich rozkapryszonych gówniar, ajesli to prawda, to ciężko ci będzie w życiu :p nikt ci ojca nie każe zapraszać, ale żal bierze ile w tobie jadu, dziewczyno, bluzgasz nawet obcych ludzi... żal.pl

Gość do elizabethka33
za to ty masz w sobie wiele zyczliwosci dla obcych osob. zyczysz jej zeby miala ciezko w zyciu:o

Gość jad to sie wylewa
ale z autorki wzgledem tych, ktorsy mają inne zdanie od niej:P

Gość Skoro prosiłas o rady
i pytasz czy dobrze robisz to czemu atakujesz wszystkich tych, ktorzy piszą nie po twojej mysli? Skoro z gory stanelas na jednej pozycji i nie masz zamairu jej zmieniac to po co ci te rady? By sobie ulżyć i powyzywac sie na innych?

ale wy mnie nazywacie rozkapryszoną księżniczka, a nie udzielacie mi rad. Nie wyzywam na nikogo kto pisze "ja uważam że powinnas go zaprosić" no ale nie dziwcie sie ze wyzywam na osoby ktore same mnie wyzywają. Więc pytam się "Dlaczego mam go zaprosić" a wy odpowiadacie "Bo jest twoim ojcem i troche sie tobainteresował" więc ja piszę "Dla mnie to za mało, że inetersował się mną tak jakbym była, jak ktoś już to nazwał - błędem przeszłości. Skoro jestem jego błędem to nie chce żeby był na moim weselu, nie czaicie tego?? Teraz mi odpowiedzcie - czy chcielisbyście żeby na waszym weselu był ktoś, komu rzekomo zniszczyliście życie?? Albo kto uważa was za błąd przeszłości?? CO?????????????

i jego dzieci uczą się w prywatnych szkołach, poprawiłam się już, pisałam z rozbiegu i po raz OSTATNI to pisze, nauczcie się czytać.

Gość przeciez ojciec nie nazwal cie
bledem przeszlosci ale uczepilas sie tego, ze ktos tak napisał!

Gość Wiesz co autorko
sama sobie dopowiadasz historyjki byle stłumic wlasne wyrzuty sumienia! tak! wyrzuty sumienia, ktore ty masz!

przeciez ojciec nie nazwal cie - n chyba logiczne ze mi tego w twarz nie powie, ocipiales :O Ale ja sie wlasnie tak czje. A skoro się tak czuje to znaczy ze mam do tego powody. Mysle ze to wystarczy

Wiesz co autorko - HAHAHAHA wyrzuty sumienia chyba o to ze sie urodziłam HAHAHAHAHA. Śmieszna jestes, nie wymyslaj już na siłe.

Gość Po co piszesz
na forum skoro zalozylas juz z góry, że nie chcesz go zapraszac? wszelkie rady nie po towjej mysli torpedujesz, wynajdując jakies wytłumaczenia byle wyszlo na twoje wiec po co tutaj ta cala szopka?!

Gość taaa skoro sie tak czujesz
to masz do tego powody...kolejne emo.😴

Gość I tak podizwiam twojego ojca
że z takim wrednym dizeckiem probuje utrzymywac kontakt!

Gość a ja proponuje....
:classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :classic_cool: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Po co piszesz " na forum skoro zalozylas juz z góry, że nie chcesz go zapraszac? wszelkie rady nie po towjej mysli torpedujesz, wynajdując jakies wytłumaczenia byle wyszlo na twoje wiec po co tutaj ta cala szopka?!" Nie znalazłam tutaj żadnego sensownego argumentu z waszej strony. To co piszecie to stek jakichś bzdur i oczerniania mnie. Sory, że argumenty typo "Powinnaś go zaprosić bo jest twoim ojcem" czyli czytaj inaczej "powinnas go zaprosić bo cie spłodził, zapodał w twoją mame plemnika i spierdolił" do mnie nie trafiają. :O

Gość a ja proponuje.....
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

I tak podizwiam twojego ojca "że z takim wrednym dizeckiem probuje utrzymywac kontakt!" Taaak, takie są właśnie wasze argumenty!!! :D:D:D Oczywiście dla nas wszystkich lepiej by było jakby nie chciał utrzymywać, ale on przecież musi wyjść z twarzą przy ludziach!!!

Gość a ja proponuje.....
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość dhfkjdfgdjkggfgfg
a ja proponuje - zgłaszajcie te psoty

Gość a ja proponuje.....

Gość widze ze kto sprobuje usilnie
tipik rozpierdolic. Gdzie jest Pani moderator???

Gość a ja proponuje.....

Gość dziewicza 25letnia
no wlasnie gdzie ten moderator? zasnal albo co?

Gość mój ojciec jest
alkoholikiem. Połowę swojego życia siedział w więzieniu. Teraz też siedzi w więzieniu. Wiem że wszystkie jego problemy brały się z nadużywania alkoholu. Gdy był pijany znęcał się nad nami psychicznie i fizycznie. Jednak gdy był trzeźwy był inny. Tak bardzo pragnę mieć ojca że jest w stanie wybaczyć mu wszystko, chociaż mam do niego ogromny żal, gdyż zmarnował dla mojej matki życie a dla mnie zostawił okropne wspomnienia. Ja jednak chciałbym żeby przyszedł na moje wesele. Chociażby za to że dawał mi do zrozumienia że nie byłem mu obojętny. Wiem to dziwne.

Ja na Twoim miejscu bym go zaprosiła, ale powiedziałabym, że albo przychodzi bez żony i bez dzieci, albo wcale.

Gość obrażacie autorkę
ale ona wogóle nie jest winna w tym wszystkim. To, że rozpadł się jej cały świat to wina jej ojca, to, że nie miala prawdziwego, szczęsliwego dzieciństwa to wina jej ojca, to, że nie obdarzył jej ciepłymi, ojcowskimi uczuciami to wina jej ojca. To, że jak piszecie jest rozwydrzona i ma w sobie dużo żalu to też wina jej ojca. Zrozumcie on był dorosły i miał wpływ na sowje i jej życie, ona była dzieckiem i nie mogła zrobić nic. To on zniszczył jej życie i to on miał wpływ jakim będzie człowiekiem w przyszłości. Gdyby zrobił wszystko aby nawiązać z nią dobre relacje nie było by tego problemu. Ona kochałaby go bez względu na to ile czasu spędza z nią a ile z tamtymi dziećmi, ale on nie nawiązał z nią więzi, nie okazywał na tyle dużo uczucia aby czuła się kochana i bezpieczna. On rozbił wszystko żeby nie wypaść w oczach innych ludzi na wyrodnego ojca i żeby zagłuszyć swoje sumienie, ale nie wywiązał się ze swojej ojcowskiej roli.

w życiu nie zgodziłabym się żeby poprowadził mnie do ślubu. On by się cieszył oczywiście, że wypadnie świetnie w oczach ludzi, o nie. Za dużo się przez niego w życiu wypłakałam żeby miał mieć teraz takie przywileje.

Gość jak mozecie pisac ze jest
rozwydrzona czy rozkapryszona? :O Dziewczyna wychowała sie bez ojca, bez pieniędzy (sama pisze że sie jej w życiu nie przelewało) bez wakacji, po szkole musiała iść do pracy a wy jeszcze śmiecie pisać że jest rozwydrzona??????????? Ludzie opamiętajcie się!! Rozxwydrzone to są dzieci jej ojca z drugiego malzenstwa co sie po grecjach wożą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!