Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co bym zrobila

wyobrazcie sobie sytuacje wchodzicie do domu a facet bzyka inna

Polecane posty

Nie wiem przez jakie pieklo przszla kolezanka moja , nie potrafie soie wyobrazic jest mi jej cholernie zal , choc juz minelo 3 lata od tego zdarzenia Facet to swinia , moze nie wszyscy ale wiekszosc Moja owa kolezanka byla szczesliwie zakochana , w 7 miesiacu ciazy , wchodzi do domu , bo zwolnila sie z pracy , zle sie poczula wchodzi....a tu zostaje swoja przyjaciolke i jej faceta (jeszcze nie meza ) w dwuznacznej pozycji ... bzykali sie w ich lozku Nie wiem ...ale ja bym wziela siekiere i chyba ich zamordowala skonczyl sie ten zwiazek a on przez 3 lata nie zaplacil ani jednego grosza alimentow life is brutal :O:O

Masakra! Sama nie wiem co bym zrobiła, łatwo powiedzieć "wzięłabym siekierę..." ale w tym szoku to bym chyba totalnie nic nie mogła zrobić. Pamiętam jak parę lat temu dowiedziałam się że facet mnie zdradził. Wyjechał w "delegację" a tak naprawdę był u kochanki i znajoma mi o tym doniosła bo się dowiedziała od swojego faceta - przyjaciela tamtego mojego, też zawsze mi się wydawało że bym chyba pojechała i zajebała oboje jakbym się dowiedziała ale w tedy nie mogłam.Najpierw płakałam a później Wkur.. zadzwoniłam po kolegów i świetnie się bawiłam i piłam całą noc. Następnego dnia powiedziałam tylko tamtemu że z frajerami się nie zadaje i tyle. Ale ta sytuacja jest inna.. zobaczyć takie coś.. masakra

Amant.... napewno nie bachor :O po 2 to chcial sie z nia zenic ona niczego nie byla swiadom :Oa tu wchodzi i........... :( sama wiem , bo tez zostalam zdradzona ale ja nie bylam wysoko w ciazy to inna sytuacja ... zal mi jej :( i to jezscze najlpesza przyjaciolka kochala sie z jej narzeczonym a przyszlym mezem :O facet bez jaj ani grosza nie zaplacil za alimenty mam nadzieje ze teraz go wezmna w obroty :O:O

Gość sama takiego chciała
więc o co afera , chciała "fajnego" to niech ma i nie pierdoli :) , Na 200% inny nie był , i nic się nie zmienił.

Gość biip
ja przylapalam kilka lat temu mojego obecnie ex , jak bzykal moja siostre hyh ,.. no takie zycie , trzeba przecierpiec i isc do przodu

" [zgłoś do usunięcia] nie wiem co bym zrobila Amant.... napewno nie bachor po 2 to chcial sie z nia zenic ona niczego nie byla swiadom a tu wchodzi i........... sama wiem , bo tez zostalam zdradzona ale ja nie bylam wysoko w ciazy to inna sytuacja ... zal mi jej i to jezscze najlpesza przyjaciolka kochala sie z jej narzeczonym a przyszlym mezem facet bez jaj ani grosza nie zaplacil za alimenty mam nadzieje ze teraz go wezmna w obroty " Masz odpowiedzieć na pytanie:O.A takie coś mnie nie dziwi-jak lekceważą moje nauki to jest kara:P.

Gość a jaka to JEST
DWUZNACZNA POZYCJA? JAKIE ZNAKI ? ZNASZ JĘZYK POLSKI ?

Gość amant a ty w parafi robisz
że nauki prowadzisz ? :classic_cool: Tak było jest i będzie winne po części są kobiety, bo faceta widzą jako zdobywce myśliwego i z takimi się wiążą .

Gość ja natknelam sie
na swojego faceta jak kleczal przed nasza znajoma u nas w domu :O tez wczesniej wrocilam z pracy. Wczesniej myslalam,ze w takiej sytuacji wyszlabym z domu i balabym sie zrobic awanture,bo balabym sie jego reakcji . No,ale co innego wyobrazac sobie,a co innego znalezc sie w takiej sytuacji. Nie myslalam,ze taka tygrysica ze mnie :) to byl tylko moment jak czulam sie zaskoczona,a po chwili dopadlam do niego pchnelam na podloge hihi nawet nie zdazyl stanac na nogi i zaczelam go kopac i okladac piesciami glosno wrzeszczac :D obydwoje zdebieli i zero reakcji :D po czym blyskawicznie przerzucilam sie na nia i tez pare razow dostala po glowie :) panienka zwiewala tak,ze zostawila torebke z dokumentami :D

Gość gość
Czesc. :)