Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolves

jak poznac kiedy juz trzeba wyrzucic faceta ze swojego zycia?

Polecane posty

Gość pararormalna
kiedy nie wstydzi sie pierdzieć przy tobie

Gość tzynicznie bezczelna marisha
kiedy wspolne zakupy w hipermarketach przestaja go bawic

Gość BUUUUUUUUUAAAAAHAHAHAHA
Gdy zaczyna Cie wqrwiac...

Gość kajakajakaja
pararolmalna nieprawda, my z mezem tak robimy, potem sie z tego smiejemy albo sie wkurzamy i karzemy sie przepraszac wiec tym autorko nie powinnas sie przejowac moim zdaniem kiedy cie wiecznie nie slucha, ciagle cie krytykuje, nie przytula, nie ma wogole dla ciebie czasu, kiedy zle sie przy nim czujesz poprostu!!

Gość wolv
moj ukochany (niestety) mezczyzna jest juz dosc dlugo na stazu w odleglym szpitalu, napisal wczoraj do kumpla cytuje: "Sprawy doktoranckie ok, az za dobrze nawet, wiec musze sie po trochu wycofywac , wiesz jak to jest.." dodam ze doktorow i doktorantek tam nie brak.. powiedzcie czy tez rozumiecie ze ma tam dziewczyne i ze jest ostrozny zeby sie nie wydalo? czy ja mam jakas paranoje?

Wycofywac... Ale z czego lub z kogo:P Moze po prostu porozmawiaj z nim?

Gość wolves
czy czekac spokojnie pytac szukac czy go zostawic bo juz mu sie zdarzaly dwuznaczne historie ..

Gość wolves
nie da sie z nim normalnie porozmawiac, jak tylko sie spotkamy to sra na srodku pokoju i kaze mi zjesc to co narobil :(

Gość volves
ja rozumiem ze ma doktorantke (chyba nawet ja znam, magda taka) i ze dla ostroznosci trzeba sie wycofac powoli bo za bardzo sie moze zaangazowac dziewczyna

Porozmawiac z nim o Was.

Gość wolves
hej tam nie podszywac sie!!!

Gość wolves
Kaze mi jesc swoja kupe

Autorko zaczernij swoj nick.

Gość wolves
rzmawialam wiele razy w przeszlosci. co mu zreszta powiem? przeciez sie nie przyzna w zyciu

Gość wolves
A lsake robilam mu z polykiem 10 razy dziennie i wraz mu nie pasowalo.

Opcja-moje konto.

Gość wolves
Nie wiem jak sie zaczernia, wiem tylko jak robi sie laske z polykiem.

Gość wolves
Aaaa i umiem jeszcze lizac odbyt mojemu chlopakowi:D

Gość jajca kielbasa
ja bym go przyparla do muru, postrasz go ze jak ci tego nie wyjasni to odejdziesz, i wtedy bedziesz miala wszystko jasne, bo jesli cie naprawde kocha i mu na tobie zalezy to wszystko ci powie czy jakos tam sie wytlumaczy,bo bedzie za wszelka cene chcial dalej z toba byc, a jesli nic w tym kierunku nie zrobi to daj sobie spokoj dziewczyno :( ja juz przezylam podobna sytuacje, nie raz, i powiem ci ze majac porownanie moge ci dac 100% rade, ufajac facetowi, majac 100% pewnosc nigdy nie ma sie takich podejzen, musi cos byc kochana, cos malego badz wielkiego

Gość jajca kielbasa
zaczernic mozesz na glownej stronie , tamsa informacje na temat rezerwacji nicka ale sie podszywami nie przejmuj, kazdy kto cie czyta wie kiedy piszezs ty a kiedy ktos inny

Gość wolves
ostatnio jak był, to przeszedl juz samego siebie. zrobił kupe na środku łóżka, w gówno wbił wykałaczki i powiedział, że jeżuś spi z nami...

Gość wolves
swiete slowa..musi cos byc..bylo kilka takich sytuacji, jakies dziewczyny dzwonily, tajne smsy,rozmawialam szczerze i.. pomoglo, od bardzo dawna nie wycial zadnego numeru ale nieufnosc mi zostala. nie moge mu powiedziec bo wyda sie ze czytalam jego poczte a wtedy to sie dopiero wscieknie :)

Ja bym na Twoim miejscu zakonczyla ten zwiazek, jest toksyczny, jest bez sensu. Nie ma zaufania-nie ma zwiazku... Taki life...

Nie jestes szczesliwa, ani spokojna.

Nareszcie:D

oj to prawda..spokojna nie jestem, nie mam zaufania. ale prawie 5 lat jestesmy razem i naprawde go kocham :-(

Gość jajca kielbasa
no to ty sie zastanow, bo potem bedziesz miala stres i sraczke 24 na dobe, a to nic milego, wchodza potem podejzenia, brak cierpliwosci, kontrole , zlosc obustronna,i niesmak chcesz tak zyc??? mezczyznie sie ufa, kocha sie go i cieszy na sama mysl ze jest, nic inneg nie powinno zaprzatac glowy,wiedomo sa problemy, duze, male, ale zaufanie to nie problem to przeszkoda ktorej nie da sie przeskoczyc chyba ze ktos ma za nudne zycie i brak mu wiecznie podniesionego cisnienia w przyszlosci bedziecie miec dzieci,jeszcze gorzej posrane bedzie, zobaczysz przycisnij go i obserwuj jak sie zachowa, ja bym mu kolejnej szansy nie dala skoro mowisz ze juz nie raz sie z czegos tlumaczyl, i te laski.....up