Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzy mi sie

Mamuski jak czesto współzyjecie z mężami?

Polecane posty

Gość salvatoro
nie czytaj wypowiedzi tych tepych kobitek-ze maz cia zdradza. moim zdaniem on jest(sorry,ze tak doslownie) znudzony:( Piszesz,ze jedyna rzecza ktora sprawia mu przyjemnosc sa gry-bo podczas grania moze zdobyc,zwyciezac,kombinowac. W waszym z wiazku...on juz wszystko ma:ma ciebie,rodzine i nie musi sie starac czy wysilac zeby cos zdobyc:czyli ciebie,twoje uczucia,sex-i to go nie kreci.Nie podnieca. Powinnas go zachecic do zdobycia siebie.A to pobudzi jego instynkt(tak jak podczas grania) i wtedy zacznie sie toba interesowac. Moze wychodz czesciej sama:ubierz sie ladnie,wylacz komorke-pochodz sobie po sklepach,nie musisz mu mowic gdzie bylas. W koncu cos mu zacznie :niepasowac: idz na jakis fitness,wyjdz na dyskoteke z kolezankami badz do kina. Pomyslow i mozliwosci jest wiele:) mysle,ze takie klejenie sie do niego i proszenie sie o sex pogarsza sytuacje-spada jego libido,bo to on przeciez MUSI ZDOBYWAC:) glowa do gory i:DZIALAJ:)

Gość mamuśkaaaaaaa
Hej jestem ze swoim mężem ponad 15lat nie używam prezerwatyw,tabletek anty ani nie mam spirali maż kochałby się codziennie twierdzi że nie może spać obok mnie bez naszej bliskości.Mamy dzieci .Myślę żę powinniście znaleść przyczynę waszego niepowodzenia

Gość xfctvhgyvfs
My jesteśmy małżeństwem od 5 lat a razem ogólnie 8 lat. Mamy dwójkę zaplanowanych dzieci. Współżyjemy zazwyczaj co drugi dzień. No chyba, że mam miesiączkę lub jesteśmy chorzy to wtedy nie. Mój Mąż ma taki temperament, że chciałby codziennie lub nawet kilka razy dziennie ale wiadomo, praca i dzieci na to nie pozwalają :P Ja lubię tak co 2-3 dni. A codziennie okazujemy sobie czułość. Wieczorem gdy dzieci już śpią to lubimy się przytulać, całować z tzw. języczkiem czy nawet pieścić - petting i nie zawsze kończy to się penetracją.

Gość SanSanSan
moj maz ma 28 lat zapytalam sie go jaki moze byc powod tego ze facet rezygnuje ze wspolzycia alob bardzo je ogranicza-odp ze kobieta przestala go podniecac moze zrob cos innego, zmien fryzure, garderobe ;) zacznij czesciej wychodzic sama, obal stereotyp mamuski wiecznie siedzacej w domu z dziecmi bedzie dobrze!