Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnbjno

chodzi mi o jakies hi5 - zna ktos ta strone , co to za badziweie, to jakos sie

Polecane posty

Gość hnbjno

rozprowadza przez poczte ??? kuzwa , kiedys ktos wyslal mi jaks wiadomosc na poczte i mi to gowno wyskoczylo wlazlam w to i mi sie profil jakis utworzyl, teraz chlopak ma pretensje, ze go klame i chodze po jakis portalach. Na dodatek to gowno ejst gakie upierdliwe ze szok pozbyc sie tego nie moge . Moze to jakis wirus ??

Jest taka strona, cos w stylu NK. Gdy Twoj znajomy napisuje sie na ten profil, podajac swoja poczte to tym samym ten cudowny program wysyla zaproszenia wszystkim osobom z maila tej osoby- wiem,wiem- chamstwo totalne:o). Wiem,ze tam tez mozna wyszukiwac znajomych, dodawac zdjecia itd. Generalnie- nuudyyy 💤

Gość hnbjno
no wlansie , na dodatek nie wiem w jaki sposob ale zdjecie mi sie tam ustawio samao, mialam tez takie zdjecie na poczcie (nic specjalnego bo mi nawet twarzy nie widac) moze dlatego sie to zjdecie tam ukazalo ... ;/ no i mialam jakis znajomych se studiow 2 i tyle i jakies propozycje znjomych, cholera wie o co tam chodzi. Haslo jakies niby bylo chyba takie jak na poczcie, a 8i tak dalo sie wejsc bez hasla. No i teraz sie musze glupio tlumaczyc przed chlopakiem bo mi nie wierzy. Wyslalam mu wiadomosc na poczte i samo mu sie pokazalo. Naprawde chamskie, na upartego sie pcha do ludzi !!!