Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martha2666

ex nerzeczony zada zwrotu pierscionka zareczynowego-czy cos mi grozi?

Polecane posty

Gość martha2666

Tydzien temu zerwalam zareczyny. Po raz drugi zdazylo sie, ze po wypiciu podniosl na mnie reke.Ucieklam z domu, przez dwa dni plakalam, a potem sprzedalam piersionek w lombardzie. Pieniadze poszly na ciuchy, reszte przebalowalam w weekend z kolezanka. Wczoraj zadzwonil do mnie z numeru prywatnego, zadajac zwrotu pierscionka, w przeciwnym razie poda mnie do sadu o wyludzenie?Czy cos mi grozi?Czy zrywajac zareczyny mam obowiazek oddac mu pierscionek?

Gość prowokacja nie
???:D:D:D

Może Cię w dupę pocałować teraz. Umowy nie spisaliście, pierścionek dostałaś i był Twój . Powiedz mu żeby spadał na bambus.

Gość daniello27
jasne ze moze zadac zwrotu. to koniec a on zaplacil za pierscionek. zrywajac zareczyny dziewczyna z honorem oddaje pierscionek a nie idzie do lombardu. zenada

Gość hdsalh
nic ci nie grozi niech sie paluje

Gość martha2666
dzięki powiem mu po prosru żeby spadał to prymityw, pewnie nawet nie wie co to jest "bambus"

Gość o ty niedobra wyludzilas
od niego pierscionek? czyli zmusilas do zareczyn?:D

Gość ja powiem tak ...
nic Ci nie grozi ...ale skoro Ty zerwałaś zaręczyny to powinnaś honorowo oddać mu pierścionek ....taki pierścionek jest obietnicą że będziecie razem a Ty tej obietnicy nie dotrzymałaś ...miałaś swoje powody i ok ale uważam że powinnaś oddać i już

Gość taki tam jeden____
Zadac moze, ale ty nie masz obowiazku go zwrocic, to w koncu prezent ktory Ci podarowal. Jednak jak bys miala odrobine honoru to zwrocila bys mu go sama podczas zerwania zareczyn. Jak widac trafil swoj na swego.

a mi wcale ćwoka nie żal.Takiego co podnosi rekę na druga osobe (zwłaszcza kobietę - istotę słabszą) powinno się za jaja z wiaduktu wieszać.

Gość lord waldemort
honorowo oddać pierścionek?? o jakim honorze mówicie? koleś ją bił a ona powinna "honorowo postąpić"? Byl jej więc mogła z nim zrobić co chciała, koleś "honorowo" powinien dać jej spokój zamiast się teraz odgrażać sądem no nie?

Gość taki tam jeden____
za pobicie moze go podac do sadu i zadac odszkodowania kilkukrotnie przewyzszajacego wartosc pierscionka, a nie oddawac go do lomarbu. A co jezeli pierscionek to pamiatka po babci, ktora nakazala mu przekazac przyszlej zonie? W tym zwiazku zadne nie mialo jaj ani honoru, takie jest moje zdanie. A chujowe zachowanie jednej strony nie zwalnia z przyzwoitosci drugiej.

Gość trzeba było zaprosić go
na ostanie pożegnalne bzykanko. Założyć mu piercionek na miękkiego fiuta i postawić na baczność. ardzo pomocne byłoby by jakieś perwersyjne związanie pończoszkami do łóżka. Po trzech godzinach oddałby ci wszysko co ma i pół Koluszek w zamian za uwolnienie go od tej ozdoby.