Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona zona

ta zla mala zdzira...

Polecane posty

chyba nie powinnas mowic "ta zla mala zdzira" bo to nie dziewcz\yna leci na twojego faceta tylko ten topik powinien sie nazywac "ten zly maly kutas" miej pretensje do tego kogo wzielas sobie za meza

Gość dfgsfgsgfsdgfsdf
No to jak przyjdziecie na tego sylwestra, to właśnie pozwól mu sie z nia przywitac, po czym ty się z nia przywitaj w ten sam sposób, dokładnie ten sam. Jak on bedzie siedział i sie na nia gapił i jej prawił komplementy - powtórz za nim 'tak, to prawda, masz przesliczną sukienkę".

cos ty sie kurwa tak uczepila tej malej, zer jej strzelisz w zeby?? to twoj kutas ja podrywa,jemu p[owinnas strzelic ona go przeciez nie a to ze odpowiada na jego pytania jest oznaka tego ze moze jest kulturalna i moze jej glupio ze sie do niej dostawia bo nie wiem co mu powiedziec kobiety nigdy nie widza winy w swoich mezach, tylko ,zawsze musi byc ona, sama napisalas ze przy pozeganiu sie z nia obsciskiwal 50razy nie mogl sie odkleic to chyba on powinien zarobic w zeby a nie ona tak? pogadaj z nim , z reszta jak juz rozmawialas a on nic to tylko gratuluje meza:)

Gość dwie łapki
qiuicksand nie wymagaj myślenia od idiotki. Przeciez po tym co pisze, widać na jakim poziomie myślenia egzystuje sobie to istotka;-) Noromalna kobieta w takiej sytuacji będzie wiedziała komu się w te zęby należy. Kobieciątka i kobiecinki, których niestety w społeczeństwie więcej niż KOBIET, będą się darły że to wszystko ta mała zła zdzira🖐️

zamiast siedzieć na kafe i nas wkręcac, zachowaj sie jak dorosła, szanująca sie osoba i porozmawiaj z mężęm!!!!!!!!

Gość khkhfkadfsfa
Przecież dostajesz rady. Tylko to są rady - jak obchodzic sie z głupim bucem mężem. A ty chcesz, zeby twój maż został nienaruszony i swiety, bo takim chcesz go widziec, a my ci mamy potwierdzic, ze laska jest zdzirą, a potem pomóc ją zniszczyc. Sorry, ale ja w tej babce zadnej winy nie widzę. Nawet jeśli on jej sie podoba albo schlebia jej jego zachowanie - ani to twoja przyjaciółka, ani znajoma, jak ktoś tu wykręca brzydki numer, to tylko i wyłącznie twój maż.

autorka ma rację, są takie kobitki obdarzone seksapilem, po polsku diabłem pod spódnicą, że chłopy durnieją na amen. Całe szczęście,że XXI wiek bo w średniowieczu dziewcze by posłużyło za żywą pochodnię......

Gość Załosna babo weż się ogarnij
Załosna kobieta z Ciebie, przepraszam, ale nie wiem jak delikatniej to napisac. Zatytuowałaś topic.wyzywając ta dziewczyne od zdzir. Powiedz jaki Ty poziom reprezentujesz kobieto??? Zal Ci tyłek sciska, bo zobaczyłaś dziewczyne pewbie dużo ładniejszą, fajniejsza i młodszą niz Ty. I szlag Cię trafia, bo jej atuty zobaczyła nawet twój mąż, więc postanowiłaś wylać swoje żale na forum wyzywając ją od zdzir.... A dlaczego nie przyszło Ci do głowy napisac na męża cos brzydkiego? \\przeciez tą on o mało na nią nie wskoczył? Może ta dziewczyna tez nie miała ochoty na to by Twój facet (może obleśny) obśliniałjej rękę. Powtórzę załosna jesteś!!!

Gość anette_5
Autorko,nie wiem czy jak byłabym na miejscu Twojego męża czy nie poniosły by mnie emocje jak i jego. Bez urazy,ale po Twoim pisaniu wydajesz mi się taką "babą"nie kobietą,jaką lubią faceci,mężowie. Takie epitety pod adresem tej panny,co ona jest Ci winna?Coś tam widziałaś,resztę dopowiedziałaś i urosło to do miana skandalu.Przemyśl ,przyjrzyj się uważnie i dopiero potem lamentuj!Pozdrawiam

wcale nie uwazam ,ze moj maz jest swiety! poprostu nie znalam takich jego reakcji. ogolnie wtedy traktowal mnie jak powietrze. zaczal popisywac sie przed tamta filmikami z misji i gdy chcialam zabrac laptopa bo maz mial wypite i mogl go uszkodzic to powiedzial tyl;ko "odejdz kobieto" . jak do jakiegos popychadla... skakal przy niej jak wariat... wiem ze on ma duzo winy... ale ona swieta tez nie jest. mam myslec ze biedna dziewczyna nie dostrzegla ze moj maz sie do niej lepi i ze sie tym brzydzila>? a ja mysle ze jej sie to podobalo... i ze on jej sie podobal.

zawiedziona zona znajomy meza ma duzo mlodsza dziewczyne... moj maz oszalal na jej punkcie... tzn widze jak przuy niej skacze i sie prezy, kokietuje, zabawia rozmowa... na pozegnanie pocalowal ja w dlon, przytulil i trzymal dlugo w uscisku, cmoknal ja prawie w usta!!! i znowu pocalowal w dlon!!1 co to do cholery ma byc!!!!????? zegnal sie z nia jakby byla jego kobieta! ze mna sie tak nie zegna!!! najgorsze ze ten znajomy zaprosil nas na sylwka no i idziemy... :/ Zwykły kolejny dowód, że ślepe kobiety po 30-ym roku zycia nie mają szans z młodymi. I możecie sobie wmawiać ile chcecie, że po 30-ce możecie być równie atrakcyjne jak 20-o latka. I tak prawda jest inna, tylko nie potraficie się z nia pogodzić.

Gość kaczka.podcieraczka
No masz prawo mysleć, ze sie sobie spodobali. Ale co do wymagania lojalnosci - tego masz prawo wymagac tylko od swojego męża. Możesz mu przecież najnormalniej na swiecie powiedziec, że widzialas, jak sie zachowywal, jak koło niej skakal, a ciebie odgonił jak jakiegos natręta i że cie rozczarowal i zrobił przykrosć. Powiedz, ze chcialabys, żeby ci wyjaśnił, dlaczego tak sie zachował. A tę kobitę zostaw w spokoju. Co innego jakby ona za nim latała i nagabywała - ale ona przyszła w gosci - i co, ma gospodarza strzaskac po pysku, bo zdecydował sie jej pokazac swoje filmy z misji?

Gość Skarbik
Hej kobieto ogarnij sie ile w Tobie jest jadu.....jesteś despotką widocznie robisz coś nie tak ,ze mąż twój ślimaczy sie na widok innej kobitki zadbaj o siebie i o męża to poczujesz sie pewniej :) głowa do góry

Gość kaczka.podcieraczka
A gdzie jest napisane, ze chodzi o 30-latkę i 20-latkę? A moze żona ma 40 lat, a "mała zdzira" 30 ?

Gość anette_5
VB-ja nie uważam,że kobiety po 30-ce nie mają szans z młodszymi!Mają!Widać niewiele wiesz o życiu.W przyp.autorki bezdyskusyjnie podlega fakt,że ma żonę!!!I jaka tu przegrana?Czyja?Że żona ma przegrać?Z kim z panną,bo jest młodsza?To co facet obrączkując się nie wie,że instytucja małżeństwa nie kończy się wraz z młodościąWez nie osłabiaj,albo jesteś bardzo młody albo bardzo...;)

Gość daniello27
mysle ze nie chodzi o wiek ale o to cos... seksapil :P

Gość kaczka.podcieraczka
Nie wiadomo, o co chodzi, nie wiadomo, jaką osobą jest autorka, bo moze jest akurat wzburzona, może własnie ja dopadł pieski humor - ale tak sądząc po wypowiedziach, sposobie rozumowania - powiedziałabym, że to taki typowy BABON. Seks z meżem jej sie znudził, siedzi z nim jak babka z dziadkiem, bardziej z przyzwyczajenia, bo kochankami to już tudno ich nazwać - i zazdrosć sienagle odezwała, bo ktos chce odebrac jej własnosć. Jak pies ogrodnika. Musisz sie zdecydowac - albo zależy ci na waszym zwiazku i musicie się tym intensynie zająć - albo daj mu spokój. Nie oczekuj od chlopa, że bedzie zadowolony tkwił jak stary ciubaryk w związku, który juz dawno przestal byc zwiazkiem

No to się sprawa wyjaśniła:P.ŻONKA NIE CHCE DAWAĆ ZADU TO NIECH CZEKA AŻ INNA MU GO DA:P.WNIOSEK JEST PROSTY-ALBO WYMYŚLI JAKIŚ PODSTĘP ABY FACET NIE BYŁ JURNY ALBO BEDZIE MUSIAŁA SIĘ Z NIM POŻEGNAĆ:P.