Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torba głupia i tyle

najtańszy i najdroższy alko jaki trawiły Wasze trzewia?

Polecane posty

Gość torba głupia i tyle

wiadomo, było sie w różnym wieku, były różne imprezy, była i kasa i były chwile kryzysu. Co tam przepuszczaliśnie przez nery? ja: dawno temu pamiętam wino z tych siarowatych "Ciżemka" oraz jakąś ochydna nalewkę z woreczka (tak jak mleko) ale poniewierało i było fajnie

Gość to wińsko w worku to zapewne
leśny dzban. też to kiedyś obracałam. mieszane z coca colą. a z najdroższych to jakieś whiskey. jack daniels, ballantines. albo jakieś tequile czy coś.

Gość torba głupia i tyle
tak tak teraz sobie przypominam Leśny Dzban, dla jaj braliśmy słomki i tak piliśmy, próbowaliśmy

Najtańsze - Czar PRLu :classic_cool: 3 złocisze za butelkę. Rocznik bieżący ;) Najdroższe wino za ~15 000 zł, nie znam się więc nie wiem co to było, ale pijałem lepsze po stówie za butelkę 🖐️

>>jakąś ochydna nalewkę z woreczka z woreczka to pijałem ruski spirytus :classic_cool: ale nie była to najtańsza rozrywka, bo za półlitrowy woreczek trzeba było płacić aż 6 zł :D

Gość gfdde
najtanszy : Komandos Najdrozszy : Wodka Finlandia

to raczej sytuacja z tragikomicznych: mojej koleżanki ojciec zaawansowany alkozjadacz - ma w tym czarny pas wypił jej perfumy, które dostała od narzecznego. nie wiem jakie ale filoka 50 ml kosztowała ponad 500,00 zł. . To chyba była jego najdroższa pięćdziesiątka, oddech z paszczy miał piękny ale dziewczyna przepłakała cały dzień

Gość ja piłam ruski
spirytus ale z kartonika takiego jak są w nich soki. Pamiętam jak kiedyś koleżanka niosłana impre to cudo w plecaku i przewróciła się na plecy. Kartonik oczywiście pękł i cała zawartość się wylała, wyciskaliśmy z plecaka co się dało.

Gość www.tnij.org/felga2009
Najtańszy to było jakieś wino za 3zł,bardzo mnie rozgrzało na zimną noc

Gość croatia jest de best
piłam taką niby słodką wódeczkę Balsam Pomorski - taka podróba tej ze złotymi opiłkami ale czacha po tym nawalaa

Gość alfonsiara
jeździliśmy do Czech. piwo mają dobre ale gorzołe do d...

Gość kiedy to było echhhh
zdrówko. za bezpieczny łykend władziu. za bezpieczny jezu najgorszy szit - czeskie piwo w plastikowej butelce 1,5 l

Gość Krakowiak23
Krakowskie- zakąski Slawkowska 16 Jack daniels -5 zł Single b. - 15 zł Tequila - 5 zł Itp . Zajebisty ceny i obsługa. Idzcie tam.