Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emenemsa

związek bez uczucia... czy warto??

Polecane posty

Gość emenemsa

od 3 miesiecy spotykam sie z facetem, wszystko jest ok. tylko nic do niego nie czuje. Nie uprawiam z nim seksu, po prostu sie spotykamy. On twierdzi ze mnie kocha, ja nic takiego nie czuje. Zastanawiam sie czy to uczucie mi kiedys przyjdzie, czy warto jest sie spotykac i przeczekac. Czy lepiej dac sobie spokoj. Jak wy byscie zrobili, moze jest ktos w takiej sytuacji lub kiedys byl. Prosze o rade.

Nie ma tej chemie, nie ma tego czegoś i wątpie, że pokochasz go. Oczywiscie mowia,ze milosc potrzebuje czasu, ze trzeba poznac drugiego czlowieka, ale jezeli od poczatku nie ma tego czego to ja bym dalej w to nie brnela i dawala facetowi nadzieje.

Gość a podoba ci sie
on?

Gość emenemsa
jest przystojny, ma powodzenie u kobiet, ma dobra gadke itp... ale... jakos mam przeczucie ze to nie jest to. Dodam ze do seksu moze mi sie nie spieszy, dlatego ze nie pociaga mnie fizycznie. Troche go poznałam , mysle ze jest wartosciowym facetem i mozna na nim polegac ale nie potrafie sie w nim zakochac..:(

Gość alfabetagama
2lata bylam w zwiazku,w ktorym on kochal a ja nie.skonczylo sie tak ze wrocilam do bylego z ktorym bylam wczesniejprzez 5. wiadomo ze od razu nie bedziesz go kochac,ale jak nie czujesz nic to chyba lepiej dac sobie spokoj.

Gość emenemsa
problem w tym ze mi trudno przychodzi uczucie, a tym bardziej powiedzenie slowa ,,kocham Cie''