Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy on wstydzi się mnie

Czy on wstydzi się mnie?

Polecane posty

Gość lansikTIPSIKsolara
I przyjeżdża raz na 2 tygodnie??? A co mieszkacie na innych kontynentach. jesteś dla niego rozrywka. Może jego żona/dziwczyna nie lubi seksu oralnego więc przyjeżdżado ciebie. JA BYM GO ŚLEDZIŁAI ZASKOCZYŁA U NIEGO W MIESZKANIU. uBRAŁABYM PŁASZ NA SAMĄ BIELIZNE, ZADZWONIŁA DO DRZWI I RIZSUNĘŁA PŁSZCZ...

Gość gościuznudzonyy
"Nie jestem MISS World, a jego - moim zdaniem - stac na niejedną taka jak ja. " -----> ale jesteś jedyną , która robi mu loda przez rok i nie wymaga niczego!na dodatek dziewica go ssa, a to go rajcuje podwójnie. Na druga taka go jednak nie stać.

Gość WSPÓŁCZUJĘ
W końcu miłośc jest ślepa. Ale zastanów czy tego potrzebujesz? Ja po roku spotykania byłam taka zakochana że zaczynałam powolutku mysleć o ślubie...Nie zniosłabym takiego traktowania.

Gość gościuznudzonyy
swoim zachowaniem sprawiasz wrażenie osoby niepełnosprawnej umysłowo.

Gość Czy on wstydzi sie mnie
Jeśli masz zamiar mnie obrażać, to sobie daruj, i tak jest mi juz wystarczająco ciężko!

Gość gościuznudzonyy
oburzasz się, że cię obrażam a on cię nie obraża od roku? na niego jakoś się nie drzesz . Tylko osoba zaburzona emocjonalnie może coś takiego znosić i jeszcze nazywać to miłością.I to nie jest obrażanie tylko fakt. Powinnaś się leczyć.

Gość eh zakoncz n uklad jak
najszybciej :( szanuj sie

Jeśli 29-letnia dziewica to według Ciebie kobieta, która się nie szanuje, to jaka nią jest??

Gość buha ha ha 29
Co z tego że masz błonę jak bierzesz regularnie do ust penisa faceta, który ma cie gdzieś???

Gość Olek27
Gdybym miał wybierac to dla mnie bardziej poządna jest 29-latka bez błony, która nie robiła orala facetowi, któremu na niej nie zależy niz 29-lata z błoną, która ma rozciagniete usta ;y

Autorko; ten kawałek błony nie świadczy o tobie jak o ,,kobiecie szanującej się,, skoro ciągniesz fiuta kolesiowi, który ma Cie gdzies......

Gość lunka23
"Autorko; ten kawałek błony nie świadczy o tobie jak o ,,kobiecie szanującej się,, skoro ciągniesz fiuta kolesiowi, który ma Cie gdzies......' POPIERAM

Gość szacunek to nie
liczenie partnerow od momentu rozpoczecia stosunkow(tradycyjnych off course :P ) :D🖐️jestes hipokrytka :o robisz lody, ale twierdzisz ze nadal jestes dziewica :o twierdzisz ze sie szanujesz, a pozwalasz sie traktowac jak dziwke. nawet nic z tego nie masz dla siebie. on wychodzi zadowolony a ty z nadziejami :o zenada jakas

Gość wspolczuje ci ze jestes taka
glupiutka i do tego 29 lat masz a takze tego ze trafilas na dupka ktory to wykorzystal. ale tak to jest jak leci sie na slawe ..

Gość magdamagdalena
to jakaś prowokacja.

Na jaką sławę dziecko kochane. Pozdrawiam wszystkich, nie szanująca się, nie dziewica i jaka tam jeszcze chcecie. Przynajmniej nie dalam dupy komuś kto mnie zostawił, tak jak wy...

Gość gościuznudzonyy
no jasne, jak ktos ci prawdę powie, to najlepiej się obrazić...Wiesz, liż mu jaja do końca życia, KOGO TO OBCHODZI?