Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama szuka lali

ale paskudna lalka za tysiac zł!!

Polecane posty

Gość brrrrrrrrrrrrrrr.............
mi się skojarzyła z martwym noworodkiem:-/ ale te z bloga już ładniejsze - mają przynajmniej oczy otwarte

Gość myslalam ze to prawdziwe
dziecko ! lalka wyglada jak prawdziwe dziecko zbyt realnie az sie przerazilam ! kto to wy myslil taka lalke - majac taka lalke w domu myslalabym ze to martwe dziecko ! odrazajace !!!

Gość to mnie rozyebauo
Lalka pachnie jak niemowlę po kąpieli ! :O:O😭

Gość blim
wygląda jak nieboszczyk :O...a ten całkiem na dole jak jakiś mały mutant....straszne są te lalki :o:O

Gość to mnie rozyebauo
a ten mały troll na koncu :O😭:O

Gość dftyhry
świetna jest. mi sie podoba

Gość przerazajace lalki

Gość blę26
przeciez dzieci nie sa takie sine :O

Gość Joela
To są reborny lalki udające prawdziwe niemowlaki.Są popularne w USa i na Zachodzie wśród kobiet ,ktore nie mają dzieci lub mają dorosłe.One pielęgnują je jak prawdziwe niemowlaki.Są nawet towarzystwa miłośnikow tych lalek

Gość scdefvgbthy
dzeci sie ruszaja :O jezeli nie widzisz roznicy miedzy zywym dzieckiem a sztuczna kukla do zludzenia przypominajaca dziecko to musisz jeszcze troche dorosnac :O

Gość xyxyxyxyxyxy
Rany !! Na pierwszych fotach wygląda jak martwe niemowlę. Na ostatnim już lepiej ale w życiu nie kupiłabym takiego czegoś swojej córce :O ohyda...

Gość dfghynjum
skoro piszesz ze dzieci ich nie przerazaja a lalki tak to porownujesz zywe dziecko do lalki udajacej dziecko, wiec DOROSNIJ zeby rozrozniac ZYWE dziecko od lalki podobnej do zywego dziecka. narysowac ci to czy zrozumiesz teraz z pisma ?

o matko co to za maszkary :O jak na to patrzę to się utwierdzam że świat zwariował :O:O:O Ani dla dziecka do zabawy to "coś" się nie nadaje ani dla dorosłych bo po cholerę komu takie paskudztwo :( jestem w szoku!!!! a najgorsze jest to że musi być na to zbyt i że są ludzie którzy kupują te POTWORKI 😭

Gość zddxxx
Joela napisałaś : To są reborny lalki udające prawdziwe niemowlaki. Ta lalka nie przypomina i nie udaje prawdziwego niemowlaka. No chyba że miałaś na myśli prawdziwego martwego niemowlaka :P

powiedzcie mi jak wiecie po co komu taka lalka, do czego to ma służyć??? przecież to jest ohydne:(

Gość Mam_pytanie
Jest paskudna, chyba się porzygam. Wygląda jak z horrorruuu

Gość sxdfcgyhugf
W tym drugim linku jest napisane, że służy celom kolekcjonerskim i nie nadaje się dla dzieci do zabawy. W takim razie jakim trzeba być psycholem by kupowac tak drogie i paskudne lalki. Po co to komu ????

Gość Mam_pytanie
" To są reborny lalki udające prawdziwe niemowlaki.Są popularne w USa i na Zachodzie wśród kobiet ,ktore nie mają dzieci lub mają dorosłe.One pielęgnują je jak prawdziwe niemowlaki.Są nawet towarzystwa miłośnikow tych lalek" Takich ludzi powinno się leczyć, a nie zakładać dla nich towarzystwa.

Gość sdfghjk
popieram powyżej !!!

Gość Mam_pytanie
moja córka ma 7 miesięcy i ma IDENTYCZNĄ sukienkę!!!!!!!!!!

Gość jebyneby
17:29 [zgłoś do usunięcia] Mam_pytanie " To są reborny lalki udające prawdziwe niemowlaki.Są popularne w USa i na Zachodzie wśród kobiet ,ktore nie mają dzieci lub mają dorosłe.One pielęgnują je jak prawdziwe niemowlaki.Są nawet towarzystwa miłośnikow tych lalek" "Takich ludzi powinno się leczyć, a nie zakładać dla nich towarzystwa." :D:D:D Tolerancja kwitnie w Polsce jak widac. A co ci przeszkadza, ze ktos wyda swoja kase na lalke? Masz jakis problem z tego powodu?

Gość a ja nie widze w nich niczego
brzydkiego.wedlug mnie sa ladne

Gość Joela
Upieram się ,że ta lalka jest zrobiona na wzor niemowlaka.Reborny nie są do zabawy dla dzieci ale są dla kolekcjonerow i kobiet o niezaspokojonych uczuciach macierzyńskich.Dorosłe kobiety bawią się tymi lalkami,wożą je w wozkach,kąpią ,karmią,ubierają .

Gość Joela
Do mam pytanie-a z jakiego powodu takich ludzi powinno się leczyć?czy komuś to przeszkadza? ,szkodzi? w takim razie powinnam wysłać na leczenie mojego męża bo podbiera synowi lego i też się tym bawi

Gość nie podoba mi się tooo...
chociaż ta z drugiego linka jest całkiem "ładna". Aczkolwiek mają zdecydowanie za długie rzęsy i paznokcie jak na mój gust. Ale napisałam, że nie podoba mi się to nie w sensie "wyglądu" lalki, tylko ta cała "idea udawania niemowlaka". Ze swoją córką też się bawię lalkami, tak jak mąż którejś dziewczyny lego, ale to jednak nie to samo... Nie wmówicie mi, że traktownie lalki jak prawdziwego niemowlaka przez dorosłe kobiety jest zupełnie normalne. Mnie to zakrawa na jakies zaburzenia psychiczne i generalnie wydaje mi się niebezpieczne...