Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccrfewfref

czy opłaca sie kupować spacerówke dla 1,5 rocznego dziecka.i to na teraz na zime

Polecane posty

Gość ccrfewfref

Mam wózek dwa w jednym, gondola super, ale spacerówka jest po prostu brzydka i buda ktora z gonoli jest wykładana do spacerowego, po prostu nie pasuje do tej spacerówki.Zastanawiam sie nad parasolką.spodziewam sie drugiego dziecka, wiec moze i ta parasolka by sie przydała, gdybym musiała mojego synka czasem gdzies u babci zostawic..sama nie wiem

Gość ccrfewref
sama nie wiem, czy teraz na zime opłaca mi sie kupowac ta parasolke..skoro spacerówke w symie mam

Gość jak chcesz drugie to kup
dla jednego bym nie kupowała na wiosnę ci już do wózka nie będzie chciało wejść. A to ze spacerówka jest brzydka... pieprzyć. Ja dziś byłam na spacerze najbrzydszym wózkiem świata z lat 90 i pieprze. Dziecku wygodnie a reszta mnie nie obchodzi.

to zalezy od dziecka. ja bym nie kupowala na twoim miejscu. moi teraz skoncza 15 miesiecy i na spacery kolo domu wychodzimy bez wozka, za raczke. wozka nie cierpia. a kupowalaqm kilka miesiecy temu spacerowke. i stoi. starsi siedzieli mi w wozku do 2 lat, a te lobuzy nieeee:P

ja tam miałam spacerówke z Espiro City - ona byla na sporych kołach jak na parasolke i przy takiej marnej zimie nawet fajnie się nią jeździło, ale ten wózek miałam u rodziców, bo na codzień to ja jednak wolałam Buzza - może i spory ale dla mnie te spacerówki - parasolki są jakieś delikatne :( no i my używaliśmy spacerówki do 2,5 roczku synka - ale tak jak skończył 2 latka to już nie chciał jeździć w spacerówce, to ja jeszcze przez pół roku na upartego go sadzałam b na zakupach wiadomo wygodnej, ale po kilku miesiącach się poddałam

Gość Mam_pytanie
Jak ci się udało urodzic 2 pary bliźniąt? Brałaś hormony czy to przypadek?

qrde -to tak dawno było że się w liczeniu machnełam - jak miał 1,5 roczku to już nie chciał - a na 2 to już na urlopie byliśmy bez wózka - sorki :(

Gość Mam_pytanie
Koleżanko jesteś kobietą jedną na milion, więc się nie dziw. Twoja rodzinka jest wyjątkowa.

Gość oplaca sie kupic uzywana
ja kupilam dla 2i pol latka teraz

Gość oplaca sie kupic uzywana
a to dlatego ze my akurat bardzo duzo wozkiem jezdzimy i mi sie olacało kupic z tym ze zaznaczam uzywke z tania wysyłką

Gość ja tez kupiłam dla 25 latka
parasolka mi się zepsuła wiec nie miałam wyjscia i musiałam kupic ale nie nowy, na nowy bym sie nie rzucała. Na wystawce kupiłam super spacerówke firmy Hauck za 80 zł bedzie i na wiosne i na zime i jestem bardzo zadowolona swietnie sie jezdzi. O taki http://allegro.pl/item790796456_spacerowka_hauck.html#gallery

to naprawde zalezy od dziecka. moj ma 20 miesiecy i jak idziemy gdzies dalej to biore spacerowke, na zakupy tez chyba ze do marketu to w wozek do zakupow go sadzam. za to kolezanki coreczka odkad zaczela chodzic nie chciala siedziec w wozku wiec szybko przestali uzywac czy Twoje dziecko siedzi w wozku spokojnie czy woli chodzic? moze faktycznie poszukaj jakiejs niedrogiej uzywanej to nawet jak duzo nie pouzywacie to nie bedzie Ci przynajmniej szkoda

Gość gość
Ja kupiłam, bo po sprzedaniu naszego wozka wielofunkcyjnego, myśląc, że już nie będziemy go potrzebować nasz syn uznał, że jednak fajnie czasem usiąść w wózku, dlatego kupiliśmy lekki wozeczek Crossline.