Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona _ tajemnicza88

Faceci podniecają was kobiety o zaokrąglonych kształtach ?

Polecane posty

Gość ona _ tajemnicza88

Gość ona _ tajemnicza88
No cóż, jednak będę musiała odstawić czipsy, hamburgery i zacząć ćwiczyć, aby ze 120 kg zrobić 50:(

Gość ona _ tajemnicza88
Powyższy post nie nalezy do mnie , ktoś się podszył . Chodzi mi o to czy podniecają was , czy zwracacie uwagę na kobiety o zaokrąglonych kształtach . Nie mam na myśli otyłych czy grubych . Przymierzam się do napisania artykułu na ten temat , stąd mój post . Będę wdzięczna za odpowiedzi i krótkie uzasadnienia .

Gość do bani
jak masz pisać artykuł na podstawie tego forum, to ja pier.... Powiedz gdzie będzie zamieszczony, będę wiedział co omijać z daleka.

Gość podniecają BARDZO

Gość ona_smutna
A ja co mam zrobić?Ważę 47 kilo mam 162 i jeszcze chce schudnąć.Jestem rozdarta wewnętrznie i ciągle nie dosyć szczupła... :(

Gość ona _ tajemnicza88
Absolutnie nie piszę artykułu na oparciu tego forum . Chciałam opinie tu zamieszczone potraktować jako dodatek . Bardzo się jednak rozczarowałam , sądziłam panowie , że reprezentujecie wyższy poziom . No cóż . . . Dzieki

Co prawda jestem kobietą ale chcę się podzielić tym co zaobserwowałam ;) Od kiedy nabrałam trochę ciałka w sensie, że zaokrągliły mi się biodra i tyłeczek troszkę urusł, (a muszę powiedzieć, że mam bardzo ładnie wciętą talię) to zwracam na siebie dwukrotnie bardziej uwagę facetów niż jak byłam chuda bo przez jakiś czas przy moim wzroście 175 ważyłam 52 kg i wyglądałam jak patyk a teraz waże coś ok.58 i jest ok ;)

szczerze powiedziawszy to mi najbardziej podobają się kobiety które mają odpowiednią do wzrostu wagę a nie tzw. szkielety

Znaczy to też nie było tak, że same kości ze mnie zostały ale byłam szczupła (to po szpitalu) a dzisiaj można o mnie powiedzieć szczupła z krągłościami :D

Tak jak napisał Leviatan , ale mam taka jedną koleżankę 170 wzrostu 60 kg wagi... MMMMM naprawde ona nie ma brzuszka ale ma troszke boczków większy tyłeczek , wcale nie jest gruba do tego większy biuścik , no mówie wam miodzik :D

Bo cała figura i waga zależy od kości. Ja mam na przykład cienkie kości (nadgarstek obejmie mi jedną ręką nawet małe dziecko) za to mam troszkę mięska :P A na przykład moja znajoma waży prawie 10 kg więcej ode mnie a jak na nią patrzę to wydaje mi sie szczuplejsza z tym, że widać, że ma grube i ciężkie kości np. po kostkach, nadgarstku itd.