Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzorcowana dziewucha

Straszny ból jajnika nie wiem czy jechać na pogotowie?!

Polecane posty

Cześć, nie wiem jak ja tu siedzę jeszcze przed tym kompem, niedawno stwierdzono u mnie mały 2cm pęcherzyk na jajniku. To było z rok temu więc w sumie dawno. Zlałam dalsze wizyty u lekarza a zawsze mnie tam pobolewało, a teraz czuję że on strasznie urósł a teraz mnie okropnie boli! Jak wyrostek, ale wiem że to nie jest to. Cały rozpalony prawy bok, noga drętwieje, w krzyżu boli, ledwo co to piszę. Jestem sama w mieszkaniu, bo jestem na studiach. Rodzina daleko. Nie wiem co robić, wzięłam właśnie 3 tabletkę przeciwbólową i czekam, ale na razie nic. Boję się, że to może być operacyjne i skończyć się usunięciem jajnika. Od razu napiszę że do okresu mam daleko więc to nie ma powiązania z menstruacją. Proszę piszcie bo nie wiem co robić! :O

Gość tefhrkiy
gdyby cie bardzo bolało to bys nie miała czaqsu na wymyuslanie nika.. ;]

radzę jak najszybciej iść do lekarza i nie zwlekać albo dziś na pogotowie albo jutro do ginekologa bo nie można lekceważyć takiej sprawy

radzę jak najszybciej iść do lekarza i nie zwlekać albo dziś na pogotowie albo jutro do ginekologa bo nie można lekceważyć takiej sprawy

Gość wezwij pogotowie
bo to moze byc peknięcie torbieli albo jesli jestes w połowie cyklu to masz owulacje krwawiącą Mogło ci pęknąć naczynko Lepiej skonsultowac to z lekarzem

Gość jkgyftdhjkgnghj
Może masz kolkę nerkową, ja też miałam takie objawy. Myślałam,że zapalenie jajników, okazało się,że mam kamienie.

jaki nik co wy piszecie! uff odrobinę przeszło, ale nadal się źle czuje! jakie pękniecie nie straszcie mnie! jakiś przedwczesny okres?

Witam. Piszę w tym temacie bo bez sensu zakładać nowy ale liczę że ktoś mi pomoże... Otóż miałam torbiel wykrytą przez lekarza.. 6 cm średnicy.. lekarz wykrył ją 1 sierpnia. Nic mi nie przepisał tylko kazał przyjść po miesiączce. Miesiączka miała być 19 sierpnia.. ale ja ciągle mam nieregularną. Bardzo boli mnie lewy jajnik.. Pulsuje jakby. Doszedł ból pleców na dole. I mdłości.. Kurcze czy to pęknięcie torbieli? Co powinnam w takiej sytuacji zrobić?? (ps. ciąża wykluczona)