Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedroneczka_25

Bardzo proszę Was o pomoc i odpowiedź

Polecane posty

Byłam wczoraj u ginekologa i miałam robione usg gdyż staram się o dziecko.Jeśli ktoś potrafi to bardzo bym chciała o interpretacje tego: Endometrium 9mm widoczne echo środkowe co to oznacza był to wczoraj mój 11dc.Za odpowiedź będę bardzo wam wdzięczna :)

Gość ona.......................
to oznacza ze jesteś w 11 tyg ciaży.... fajnie że lekarz ci nie powiedział nic ztym ze o bicu serca nie pisze nic tylko ze jest echo zyli moze byc zarodek martwy no nieiem idż do innego gin i niech cie pzrebada raz jeszcze bo 11 dc to ze ciaża odpowiada pod 11 tydzień

Gość fyawr
Endometrium to ściana macicy, a raczej ta jej część, która się złuszcza podczas miesiaczki...przed @ jest znacznie grubsza niż u ciebie....a echo to pewnie wnętrze macicy...Zapewniam cię, że gdybyś była w ciąży, to lekarz powiedział by ci o tym...a w 11 dc to pewnie nawet owulacji nie miałaś - chyba, ża masz cykle...25/26 dniowe...

Dokładnie cykle mam co 26dni więc z tego usg wychodzi ze jeszcze nie miałam owulacji tak? w tym miesiącu jakoś nie odczuwam jeszcze na owulacje tak jak zawsze więc dlatego zadałam te pytanie :) A staramy się o maleństwo wiec to ważne jest dla mnie i za każdą wypowiedź będę bardzo wdzięczna :)

fyawr a powiedz mi bo widzę że orientujesz się w tym jak miałam to usg i badał macice to powiedział ze jest tam śluz to dobrze? Wiecie co staram się o 2 dziecko i mam innego partnera więc trudniej jest teraz a za 1 razem to była wpadka i mamy teraz 6 lenią rozrabiarę hi hi hi wtedy byłam młoda bo miałam 19 lat i nie zastanawiały mnie takie rzeczy z usg jak teraz ;)