Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZnaczy

Test pozytywny... ale?????

Polecane posty

Gość CoToZnaczy

Czesc wszystkim forumowiczom! Mam pytanko. Jeżeli zrobilam test i wyszedł mi pozytywny a w nocy dostałam @ to czy mogę być nadal w ciaży? Czy doszlo do poronienia? Plis pomozcie

Gość poczekaj kilka dni i znow zrób
test... moze byc tak ze masz krwawisz (jezeli nie jest to b. obfity okres) moja mama jak zazła w ciąże tak miała ze miała kilka dni po terminie @ krwawienie ale delikatne i mimo wszystko była w ciąży

jest wyszedl pozytywny a nie bralas zadnych lekow ktore mogly by test ''oszukac'' to w ciazy bylas.a to krawienie moglo byc poronieniem lub masz nadrzerke lub krwiaka duzo rzeczy moze powodowac krawienie skontaktuj sie jak najszybciej z lekarzem

ja tez mialam plamienia ale malutko w 7 i 11 tyg lekarka powiedziala mi ze macica sie oczyszcza i stad ta krew .dodam ze byla to brazowa krew .z nadrzerki tez jest brazowa ponoc a czysta czerwona krew moze niestety oznaczac poronienie.idz do lekarza

Gość CoToZnaczy
No wlasnie to byla normalna krew, w sumie @ jak zawsze tylko trwala 4 dni. Nie wiem co mam myslec, jestem zalamana. Bylam pelna radosci jak zobaczylam 2 kreseczki, a teraz to wszystko możliwe,ze pryslo :(:(

Gość przecież to PROWOKACJA
naprawdę nie widzicie?:O ten ktos siedzi cały wieczór i zakłada dziś podobne topiki dajcie sobie spokój:O

Gość pomarańczowy słonecznik
ja też mam nadzieję, ze to kolejna prowokacja :P

Gość CoToZnaczy
To nie prowokacja. Widocznie trafilam na podobny problem! A jeszcze a propo krwi podczas @ to była bardzo ciemna wrecz jakby fioletowa czy cos takiego ;/

Gość CoToZnaczy
Prosze pomozcie mi :(