Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagusia

Pytanie do kobitekjestem zla na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dlatego chodze po forumkach
i przypominam o tym bardzo waznym dla nas badaniu :)

Gość jesli kiedys bedziecie
miały problem z cyto, nie powiemy Wam: "przeszkadzasz". Ale raczej jestescie mlodsze niz piszecie. I chyba troszke ptaptów w lebkach jeszcze macie:P ps:W ciąze mozna zajsc nie tylko podczas "plodnych dni".

Gość TY jestes nienormalna
bo kto widział dziewczyne po 20 r.ż., ktora nie wie co to badanie cytologiczne? I która nigdy tego badania nie zrobiła? Do gina trzeba isc a nie durnotą świecic, potem placz i zgrzytanie zebow, Wasz wybor, oleju nalej do lepetyny jedna z druga o ciazy a podstaw zdrowia nie zna, z jakiej wsi jestescie

O boshhhh... Dziewczyny rece mi opadly... W CIAZE MOZNA ZAJSC NIE TYLKO W DNI PLODNE... Wiatropylna do cholery?????!!!!!!!!:P

Gość wiatropylny moze byc hpv
moja droga bo nie tylko droga plciowa, ok.75% mlodych kobiet i facetow jest jego nosicielem, a potem klykciny i inne cuda natury ujrzysz na sromie , zdziwiona skad to i co to, prezerwatywa nie chroni przed hpv

Gość strasznie glupiutkie jestescie
zeby nie powiedziec gorzej, pewnie z nauka tez bylo nie najlepiej, teraz to widac, wszystkie rozumy pozjadaly a potem plakac beda, znam takie malodioszki, czesto przychodza,badac trzeba i uswiadamiac choc ma juz 20 lat, wstyd dla Was

bo mnie wkurwiaja takie gadki,ludzi niezna a bedzie oceniac...zapchaj se te swoja morde i idz gdzie indziej stara gluipa babo