Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradny on

Ile jest tu jeszcze cwanych pazernych suk ???

Polecane posty

o żesz Ty,to znowu on...pogromca zachłannych pip wciągających cenne nasienie wbrew woli jego posiadacza...nieźle się usmiałam przy poprzednim wątku!Należałoby jednak współczuc jego byłej dziewczynie.Miejmy nadzieję,ze jego dziecko urodzi sie zdrowe i niepodobne do tatusia:)

Gość mila8
Tak, marzeniem każdej dziewczyny jest zajść w ciążę, by potem wyciągnąć od faceta alimenty w kwocie 150 zł i samej martwić się o leki w czasie choroby, o opiekunkę, przedszkole, ubrania , książki itp. Myślałam, że tylko mój brat, na szczęście cioteczny, jest taki głupi, ale go pocieszę, iż takich jak on jest trochę więcej :P

Gość puszczalska
jest wyjscie. ty tej swojej spermy nikomu nie dawaj. polykaj sam. no ale jak wczesniej dales to juz przepadlo-stalo sie i trzeba mlocie poniesc konsekwencje.

Gość i co zadna
się nie przyzna ? :D

Gość salamandrrrra
Przespałes palancie lekcje biologii? masz cały czas probvlem ze zrozumieniem, że do zapłodnienia potrzebny jest udział samca? najpierw zrobił pannie dziecko, a potem zaskoczony, że to tak działa :O Weź sie nie zbłaźniaj

Gość muuchaa
ty bezradny osle przyznales sie juz tatusiowi ze ukradziono ci sperme dlaczego nie piszesz na tamtym topiku czyzby szlachcica strach oblecial bu ha ha jestes wsza