Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena21

Ktoś pracuje w biurze, urzedzie ?

Polecane posty

Gość ZBACZAMY Z TEMATU
Życie urzędniak jest cieżkie... U mnie środa - dzień bez interesanta. ale oni nie rozumieją, że nie obsługuje, bo przecież wpadli tylko na chwilke...

Gość powiem Ci że ja Cię rozumiem
No to prawda :D Ale czasem faktycznie nie ma co robić. Ja na przykłąd jestem już na wylocie, od przyszłego tygodnia wykorzystuję resztke urlopu, wszyskie papierki mam wyprowadzone, petenci jakoś nie zaglądają, coś musze robić

do dziubekkk : myslisz się, jeżeli pokażesz na stażu ze Ci zalezy i ze dobrze wykonujesz swoją pracę to dadzą Ci umowę...u mnie akurat potrzebowali pracownika na nowe stanowisko pracy.. Nie potrzebne były zadne zanjomosci itd. ;_)

d o yruruugj : a kto powiedział ze mam na imie magdalena ? co Ty myslisz ze napisze Ci tutaj imie i nazwisko moze ejszcze ? :P

Gość yruruugj
nie jestem przeciwnikiem korzystania z neta w pracy w celach innych niż praca - bo sama to robię..ale po kiego narzekać na swoją robotę..wychodzi na to że Magdalena to chciałaby brać kasę za siedzenie na necie..a jak trzeba troche informacji udzielić to już problem..przecież wiedziała jaka jest specyfika pracy w biurze..

Danny Decoy >>> to wpadnij coś podstęplować ;)

podstemplować :D

Gość yruruugj
trzeba było iść ulice sprzątać - tam nie ma uciążliwych pytań od petentów..

czy ja powiedziałam ze nie lubie tej pracy ? Lubie..pomogam... Ale ten temat założyłam zeby wypowiedzilie sie ludzie którzy mają czasami takie odczucie jak ja... Wszyscy myslą ze ludzie pracujący w urzędach to cały dzien siedza pija kawke, plotkuja...Ze ta praca wcale nie męczy... Jestem własnie na urlopie ale nie dlatego zeby wyjechac gdziekolwiek...ale tylko i wyłącznie dlatego zeby odpocząc psychicznie...

Danny---> nie wszyscy zostali stworzeni do ciężkiej pracy. My po prostu mamy inne priorytety ;)

Gość Magdalena.21
A najgorsi w urzędzie są robole czy chłopi. Przyjdzie taki, śmierdzi potem i papierochami, naweet po polsku nie umie się wysłowić a chce żeby mu sprawę załątwić i to szybko i za darmo

A najgorsi w urzędzie są robole czy chłopi. Przyjdzie taki, śmierdzi potem i papierochami, naweet po polsku nie umie się wysłowić a chce żeby mu sprawę załątwić i to szybko i za darm

A najgorsi w urzędzie są robole czy chłopi. Przyjdzie taki, śmierdzi potem i papierochami, naweet po polsku nie umie się wysłowić a chce żeby mu sprawę załątwić i to szybko i za darmo JA TEGO NIE NAPISAŁAM! co jest fajnego w tym ze ktos się podszywa pod kogos ?!

Danny ----> a ja od razu odgadłem, że pod twoim nickiem czai się niezwykle przenikliwy umysł, skrywający możliwości dedukcyjne o jakich nam się nie śniło :)