Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

zdzirson orencz ---> zajebisty smęt. Nawet ja bym lepszego nie strzelił. :)

Gość nikt istotny
zdzirka :( wszystko co moge to 🌻

Gość zdzirson orencz
Dzieki.. spoko, nie pocieszajcie mnie, narazie jestem w stanie ostrego wkurwienia, nie smutku. Mam nadzieje, ze zanim dopadnie mnie to drugie, bedzie juz piatek popoludniu i zapije ten kwas siara, w sensie winem albo czyms w ten desen. Ok, wydalilam to z siebie, teraz piszcie co u was:) Macie snieg??

Gość nikt istotny
byl :) ale cichaczem nad ranem sie zmyl :)

W Warszawie nie ma śniegu. Pewnie drogowcy są tym bardzo zaskoczeni.

Gość zdzirson orencz
a ja tak marzylam, zeby bylo bialo jak wstane rano😭 ale spoko, mam chociaz przebitki slonca :classic_cool:

Gość zdzirson orencz
widelec🖐️ :D jam se sterem, zaglem i okretem....czy jak to bylo:classic_cool: dziekuje.

Nie mówiąc już o tym, że wcześniej ktoś je usunął :p

ej no, strasznie mi się to nie podoba... ale jak pociął na kawałki? gdzie reszta? zdzirson- ale mam dziś straszny dzień, musiałam wstać o 6, koleżankę co u mnie nocowała odwieźć na drugi koniec miasta (tłok, duszno, korki i żyganie:O ) i dziś do 19 w arbajcie :O 😭 leniwcze- to że nie ma śniegu to na pewno twoja wina- tak myślę :classic_cool:

widelec...a pewnie że moja :P ja nie lubię zimy 😭 bo ja straszny zmarźluch :O my też nie wiemy, dlaczego temate jest pocięte 😭 to jakieś złe moce :O

Gość knsDLm
leniwiec skoncz pierdoolic bo ten temat zalozylas sama i wlasnie z ta data jaka jest (byly dwa takie same topici) i nie wkrecaj ludziom ze temat jakis pociety i nie ta data w pierwzsym poscie tamten temat usunelas a ten sie zostal zeby lgac to tez trzeba umiec :)

zdzirson orencz ---> wg moich najnowszych wyliczeń do końca świata zostały jeszcze trzy lata jeden miesiąci 16 dni. Musisz się jakoś przemęczyć :)

wiesz co, nie kumam. Raz jest leniwiec z małej, raz z dużej, tematełe wyraźnie zaczyna się od 28.10.09 :O:O Strasznie 😭 Nieważne. Gdzie jest Figiel i Chollerka?

Depresyjna atmosfera panuje dziś na wszystkich topikach. Nie będę was pocieszał, bo wiekszość kafeterian, których usiłuję wyciagnąć z dołka zawsze popełnia samobójstwo gdzieś pomiędzy moim 9 a 10 postem. Przy takich statytykach powiniennem chyba znaleźć sobie inne hobby. :-o