A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2009 Skoro Ty sam potrafisz sobie radzić bez Aniola....widocznie przydzielono Ci lepszego :)....nie byl lepszy :) swojego moglem dotknac gdy zyl .... jesli wyciagasz wnioski z wlasnych bledow to juz jest dobrze :) ale "by wygrywac ucz sie na bledach innych i wyciagaj wnioski" :) tak moj aniol mawial ............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Kabel....mój mawiał "nie myśl o tym co będzie jutro...żyj dniem dzisiejszym". Ja tak nie potrafiłam....więc sobie poszedł....i już nie powróci :( Ale staram się cierpliwie czekać na kolejnego....tylko ta moja "cierpliwość" czasami mnie zawodzi :( Ja jestem taka niespokojna dusza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 9, 2009 "nie myśl o tym co będzie jutro...żyj dniem dzisiejszym" anioly sie roznia , ich przemyslenia takze ....moj nigdy tak nie powiedzial wrecz przeciwnie...zawsze mowil o "jutrze" nigdy o dniu dzisiejszym ....moze dlatego wybiegam myslami w przyszlosc i nie dotykaja mnie zadne przykre niespodzianki :).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 pewnie tak :) miałeś cudownego Anioła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 9, 2009 Jaka cisza :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 9, 2009 Jestem aniołem :P :) a foty nie mam dalej na poczcie :o :o :( Uwielbiam poniedziałki i rano wstawać!!! :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pom Napisano Listopad 9, 2009 polecam wszystkim lubiącym dobrą zabawę :) http://allegro.pl/show_item.php?item=810741267 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 figlarka....cisza? zasnęłąm czekając na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 Złoty....ale po co Ci moja fota? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 9, 2009 ponieważciekawychkafeterianna forumebrakidęspać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Złoty 0 Napisano Listopad 9, 2009 Bo lubię Leniwce :P ;) spać hmmm.... zjedz jabłuszko :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 :D Złoty...foto masz w mojej stopce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez nicka..... Napisano Listopad 10, 2009 na miejscu szefa leniwca dawno bym ja zwolnila z pracy:o tylko sie opierdala a nie pracuje:o darmozjad:D:p cale zycie na kaffe spedza:p w sumie to smutne:( :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 figlarka :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 hołg :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 VB :D PZU a czemu taka zła od rana? Maleństwo nie dalo spać? :P figlarka...a co Ty tak szprechasz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 Nie wyspałam się, zgaga, dziwne sny, ból tzyztóff a roboty w cholere Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 10, 2009 ŚL :) DobranotzWpadne wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 Iwan :D Kosmatych snów :D PZU....to czemu nie pójdziesz na zwolnieni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 bo na zwolnieniu nabawie się choroby psychicznej od myślenia o tym wszystkim:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 PZU...i tak źle i tak nie dobrze :( no cóż....musisz się przemęczyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 nooo, całe zycie to jedna wielka męczarnia:O ale mam dziś podły chumor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 PZU...właśnie widzę :O ale spoko...czarne myśli Ci kiedyś miną :P pomyśl o kruszynce i od razu poczujesz się lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 spoko spoko, damy radę, w końcu co dwie głowy to nie jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 hahahah :D a jak tam tatuś? mam nadzieję, że dba o Ciebie...bo jak nie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 nie wypowiadam się na ten temat..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 ok...rozumiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach