figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 A ładnie to tak :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 a nie ładnie:P?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 A ładnie to tak już swoje dzieciątko figli uczyć ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 10, 2009 Wy jeszcze w pracy dziewczyny ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 dziecko musi się uczyć od małego zycia ja jeszcze trochę w pracy, ale nic nie robie tylko godziny nabijam i udaje jaka tyo ja dobra pracownica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 Ano jeszcze do 20:00 popracujemy :D Dzieciątko należy uczyć życia , ale co do figli to polemizowałabym . Wszak one mają i tak nieziemskie własne pomysły :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 10, 2009 Jak się urodzi będzie miało fach w rąku. ;) Pozdro dla małej/ego pzu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 też tak myślę, ale jak nauczę to będę wiedziała mniej więcej czego się spodziewać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 dziękujemy PZU i pzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 wiecie co zauważyłam że po 16-rtej ruch na kafeterii wzrasta niesamowicie, czyżby ludzie po przyjściu do domu zasiadali jeszcze do kafe:O:O mnie się nawet nie chce po pracy patrzeć na komputer:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 A bo to gimnazjum wróciło ze szkoły , to i rajcują się zakładając coraz to głębsze tematy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 a ja po pracy siadam i wlepiam gały w monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 Leniwiec jak miło, a nie masz nic lepszego do roboty:O weź przygruchaj sobie jakiegoś gołąbka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 Leniwiec tylko zapamiętaj - GOŁĄBKA - nie wronę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 fłaśnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 a moim bloku wszystkie Gołąbki zostały rozstrzelane...bo za bardzo się panoszył :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 figlarka, spoko pamiętam, że wrony są Twoje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 Powiedz żeś sama chciała przystroić się w gołębi puch , to i Ptaszki poszły na stracenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 O nie , nie , nie moje są kruki :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Listopad 10, 2009 leniwiec, to do sąsiedniego bloku uderzaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 figlarka...o krukach możesz sobie tylko śnić :P Polisa...ale ja za leniwa jestem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 10, 2009 Futrzakełe poka fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 Okruszkami się nie zadowalam :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 Iwan...a coś Ty tak z tą fotą :O figlarka...no tak....Ty od razu wolisz cały bochen :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 10, 2009 Zbieram zdjecia zwierzat i brakuje mi tylko Leniwca do kolekcji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 10, 2009 A z tego bochenka najlepiej skórkę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 10, 2009 Iwan...wkolej sobie moje foto ze stopki :P p.s.a co to za nagonka na moje foto figlarka...i zapewne jeszcze skórkę z doopką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Listopad 10, 2009 Oj zawsze Cie chcialam zobaczyc:) Poprostu:) ech ide na filma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach