Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 15, 2009 nic się nie dzieje na,na,na,na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 15, 2009 Nudy jak chuj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 odmroziłam sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 nie...wyszli ze mną wczoraj na spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 "Nu gdz'ie że ruczki , nu gdz'ie że wasze ruczki - dawaj padnimiem ruczki i budz'iem tancawac ........ " :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 ladaco....czasami mają dzień dobroci dla zwierząt :D figlarka...a Ty co??? Sklonowałaś się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 ladaco...wczoraj już sobie zakupiłam rękawiczki, szalik i czapeczkę, więc na specerek mogę wychodzić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwcze ja wcale nie dziwię się , że sobie łapkę odmroziłaś skoro takim tempem poruszasz się :o :D Ladaco a jaki kij czy to poniedziałek , czy też inna jakaś inna niedziela ?:D Oooo !!!! :D http://www.youtube.com/watch?v=c-dJnn8Pbms&feature=related :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...a co mam zrobić, skoro nikt nie chce nosić mnie na rękach p.s. nie posądzałam Cię o taki gust muzyczny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ladaco alez Ty nic nie musisz :p Co najwyżej umrzeć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwczyku bo to nie moje klimaty :D ale byłam kiedyś tam na takiej imprezce (o dziwo całkiem fajnej) puszczano skoczną muzę rosyjską , a ona cholera jasna jak zaparła się w mojej mózgownicy , że nie chce teraz wyleżć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ladaco ja wiem , że z Ciebie produktywny człowiek a Twoim mottem jest "od przybytku głowa nie boli " :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 ladaco...a niby z czym mam nie zaczynać? :P figlarka--ladaco chce, żeby ktoś na jego emeryturę pracowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwcze sądzisz , że dzieli nas aż taka różnica pokoleń :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Wiesz Ladaco jak to jest chyba w Twoim przypadku - " Co trzezwy pomyślał to pijany powiedział " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...przecież już ustaliłyśmy, żę mieścisz się w granicy wiekowej 20-60 ;) ladaco...ja ze strachu przed siniakiami nie chcialam, żebyś mnie nosił na rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Leniwczyku to Ty ustaliłaś :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 A siniaków przez futerko widać nie będzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka....ja, ale przy Twojej pomocy :D ladaco...sam widzisz :( i dlatego obawiam się, że na puder nie wystarczy mojej pensji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 ja się nie depiluję, bo zamarznę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 i co...ja z takimi ubytkami w sierści mam chodzić? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 " futerko sie zdepiluje" Ladaco podsumujmy więc : wpier........ isz Leniwcowi , wydepilujesz Ją , ustawisz na piedestale , aby cieszyć się swoją sztuką i dziełem :o :D Lwniwczyku ja Tobie kiedys tak ładnie pomogłam w tym , że nie w sposób było pomylić się :p ale widzę , że coś z rachunkami krucho :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...z rachunkami fatalnie...przyznaję :O albo Twoja pomoc taka mizerna była :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 " leniwiec ja tylko punktowo zdepiluje tobie futerko" - czytaj :"POWYGRYZAM " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 16, 2009 Ladaco a to teraz tak ładnie nazywa się ? "do równowagi doprowadzę " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 16, 2009 figlarka...ja wiem, żę nie umiem gotować...ale żeby zaraz ladaco miał z tego powodu wgryzać mi się w futerko??? To po co ja tyle na fryzjera wydaję ladaco...ja już zamiast tej równowagi wolę niesymetrycznie wyglądać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach