Levviatan 0 Napisano Listopad 23, 2009 Dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 Levuś :D ladaco...no tak.....przecież trzeba kupić prezenty dla gromadki dzieciaczków, do tego alimenty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 ladaco...widzę, że wysoko cenisz swoje "umiejętności" :D a co do prezentów...to tak...mam na myśli tych dwóch "nicponi" co masz w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 23, 2009 :) [cześć) wszystkim. Ladaco, poślij swoje żony i dzieciaki do pracy. Wstyd, żeby siedziały w domu i lampiły się w kreskówki, kiedy ty dajesz z siebie wszystko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 23, 2009 Daj rodzinie nieograniczony dostęp do swoich kont. Ja tak zrobiłem i problem zniknął wraz z zawartością rchunków. Teraz czuję się wolny. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 klonie....nie tylko wolny ale i z lekkim portfelem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 23, 2009 Wszystkim audytowanym: http://www.youtube.com/watch?v=xKAJcRzHyps ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 pomimo, iż postanowilam cały dzień mieć taki :O wyraz twarzy...to nie byłam w stanie się nie uśmiechnąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 23, 2009 lepiej jest się śmiać niż płakać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 Levviatan...masz rację...ale czasami masz ochotę komuś przypierdolić....tak Ci wszystko idzie pod górkę..ale nikogo akurat nie masz pod ręką i dlatego z tej bezradności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 23, 2009 znajdź sobie faceta który lubi jak go kobieta bije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Listopad 23, 2009 cześć paszczaczki :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 piękna :) Levviatan...ale mi facet nie potrzebny....bić mogę kolegów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DziejeSieItoDuzoJakNaTaGodzine Napisano Listopad 23, 2009 Graj i zdobywaj nagrody! www.zaproszenialockerz.eu W kilka dni za darmo odbierzesz np iPoda czy PSP ! Wejdź i sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 23, 2009 widelec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 23, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 23, 2009 cześć figlarna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 23, 2009 jestem już :D:D:D wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 figielka :D cicha...coś dłuuuuugo piłaś tą kawę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 23, 2009 a coś Ty chciała żebym se język poparzyła ??:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 aha....a skąd wiedziałaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 23, 2009 domyśliłam się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 no tak...zapominam o Twojej szklanej kuli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 23, 2009 kurde... poszłabym do domu... coś mi się dzisiaj spać chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 ja mam tak niestety już od kilku dni :O a teraz jeszcze palec gigant mnie zaczepia :( coś niedowartościowane dziecko z niej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 23, 2009 Dziewczonki Wam na rozruszanie rozruszników - Nie śpijcie :D http://www.youtube.com/watch?v=DjGn3qr0sBY&feature=quicklist :p :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 23, 2009 figiel to nie moje rytmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 figlarka....znów Ci się wypaczył gust muzyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 23, 2009 Rytmy i nie moje , ale rozruszać się nada :D Leniwczyku a mojego gustu muzycznego nie wiem czy chciałabyś poznać :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 23, 2009 figlarka...pewnie że bym chciała :D a co...wstydzisz się napisać,czego sluchasz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach