cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 30, 2009 hmm film fajny ale trochę taki bajkowy że tak powiem :D Dżejkob wilkołakiem hahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Cicha...wiem że bajkowy i z horrorem nie ma nic wspólnego :D ale ja pytam o Edwarda a nie Jacuba ladaco....to ja odwiedziłam "leniwców" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 no,no,no...widzę, że masz dobrą pamięć :D tak, spotkanie było poza Warszawą :D a do Łodzi zawitam na siatkówkę :P a jak tobie minął weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 nie, ja myślałam, że masz trociny w glowie :P a czemu przed kompem :( trzeba było zabrać ślubną na jakąś imprezę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 30, 2009 archiwum wzywa :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 leniwcu Ladaco bezwstydnie podwala sie do CIebie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Cicha...Archiwum X!!!!!! :O ladaco...widzisz, ja myślałam, że jak się ma żonę/męża to takie okazje jak np. andrzejki chce się spędzać razem...a nie przed kompem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 chollerka......widzę, że Ty jeszcze się nie obudziłaś :D ladaco tylko rozmawia ze mną :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Leniwcu nei oszukuj sie. JA nie śpie od 6 :D a poza tym widze, jak ladaco patrzy na Twój biust :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 hahahaha....cholerka...a fdzie to odczytałaś?? w szklane kuli? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Nie, widze to jak rozmawiacie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 chollerka...ale jak my rozmawiamy :( Ja tak zazwyczaj rozmawiam z facetami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 leniwcu skoro wszystkich bierzesz an biust :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 no wiesz....to jedna z moich najładniejszych cześci ciała :P -zazdrośnico :P a Ty gdzie się szlajałaś ze ślubnym?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Gdzie sie szlajałam...? :D Bylismy na miejscu, w łóżku Piersi nie zazdroszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 chyba ze masz miseczkce B to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 chollerka...widzę, że andrzejki spędziłaś dużo ciekawiej niż ja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 a pewnie że mam :D 75B :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 A Ty gdzie świętowałas...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 No to dupa leniwcu, dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 U koleżanki :D Połączyła andrzejki z urodzinami :D Impreza była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 A co...masz większą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Czyli nie było tak źle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 30, 2009 Podejrzewam, że tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 to niesprawiedliwe :O ;) a impreza...tak...fajna :D było się z czego pośmiać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Levvi :) mam nadzieję, żę dziś już masz lepsze samopoczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco...nie o to mi chodzi, że musisz :) tylko ja żyję w przekonaniu, że jak się jest z kimś, to się chce z tą osobą spędzać czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 no tak....euforia minęła i dopadła Cię szara rzeczywistość :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 super określenie "nie z tym, co mam" :( skoro nie pasi si, to zmień...po co się męczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach