Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 Leniuszku jakoś żyje ale najgorsze jest to że nic nie czuje.... taka dziwna pustka :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Levi....wiem.....ale (zabrzmi to banalnie) czas uleczy rany :) może mawronka nie była Ci pisana....jesteś jeszcze bardzo młody, więc wszystko przed Tobą :) Trzymam kciuki :) ladaco....................to owocnych poszukiwań :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco....ale zamiast siedzieć przed kompem idź w teren, żeby ją odszukać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 30, 2009 Jak zabijacie nudę?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 ma się swoje zajęcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Słowiczka -siedzimy na kafee :D ladaco.....może to i racja :D można wybierać jak w ulęgałkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 i ucichło ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Levi.....to cisza przed burzą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 30, 2009 Jakbyś się naprawdę tak źle prowadził, to byś tu nie siedział po całych dniach :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 klon....ale ladaco w międzyczasie przegląda portale randkowe :D ladaco...wpadła Ci już jakaś w oko? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco....z Twoim urokiem osobistym na pewno uda Ci się ją przekonać :D nie trać wiary!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 30, 2009 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 Leniuszku o jaką burzę Ci chodzi? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco to :D tylko jej nie wypłosz jakimś swoim goopim teksetm :D figlarka :D co słychać w szerokim świecie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Leviatan....sza....wszystko w swoim czasie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco....fakt...jej szef ma gest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 30, 2009 Leniwcze wiem co słychać ale nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 figlarka....to super :O ladaco....napisała Ci, że z dzisiejszego bara-bara nic nie będzie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 Leniuszku - >czy mam się bać tej burzy? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco...jak to jeszcze? to Ty tak szybko się nudzisz kobietami ? :O Levi....myślę, że Ty nie taki strachliwy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 jeśli o to chodzi to kobiet raczej się nie boje :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 Levi...ja tak ogólnie mówię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco...nie wiem, czy dobrze zrozumiałam....ale skoro ona Ci tak bardzo odpowiada, to za mało czasu z nią spędzasz---sądząc po czasie jaki przesiadujesz na kafee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 pospieszyłam się :O skoro masz jej dość---to daj sobie z nią spokuj...szkoda czasu...życie jest zbyt krótkie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 wiem...ale mam na myśli wieczory, które spędzasz na kafee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 wiem, że trudno Ci nas zostawić i ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 30, 2009 tak ogólnie to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 30, 2009 ladaco...problemy wymyślamy sami :( lepiej przyznaj się, że tak Ci wygodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej__ Napisano Listopad 30, 2009 hej ladaco mam pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 30, 2009 O czym gadacie ? o życiu czy jak ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach