figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwcze gdybym potrafiła przewidzieć co się dzieje w Twojej głowie to zajęłabym się wróżbiarstwem , zbijała fortunę i zakładała ful topików :D Levviatan a Ty nie mów , że zaliczasz się do takowych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 to czy się zaliczam to same oceńcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levi...figlarka jest kiepska w ocenie innych :P:P:P a ja nie zdradzam swoich myśli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levviatan no przecież ja już jasno określiłam , że do typowych nie zaliczyłabym Cię Leniwczyku za to patrzę , że Tobie dobrze to wychodzi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 figlarka....staram się :P cały czas rozwijam swoje umiejętności :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 I jak myślisz ? na jakim etapie zatrzymałaś się ? :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 na etapie początkowym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 na etapie początkowym końcowego etapu pośredniego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ele śmieszne :O ja się nie zatrzymałam...ja dalej idę w kierunku rozwoju mojej duszy i mojego rozumu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Nie wiem czy wiesz , ale w pewnym wieku to już nie idzie się do przodu tylko cofa :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 cofa aby polować na młodsze okazy :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 cofa i kurczy :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Wiesz Levviatan , gdyby to chodziło o mężczyznę powiedziałabym tak " Nie zakręcisz kijem Wisły , kiedy jaja już obwisły" :p a w tym wypadku ..... :D ps. no dobra , zejdzmy juz może z Leniwczyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Cholerka :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 figlarka....to Ty na mnie siedzisz a ja się zastanawialam, co to za tona "cielska" nie wgniata w podłogę :P cholerka....mówiesz że cofa i kurczy??? czyżbyś miala z tym na codzień doczynienia? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Leniwczyku jak słusznie zauważyłaś " nie wgniata" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 leniwcu owszem, na kafe :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Cholerko a to pewnie wtedy jak z jakiegoś topiku posty kasują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 figielku owszem :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Idę kochani. Przyszedł czas, żeby zająć się czymś pożytecznym :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 figiel - oj tam jak się chce to można :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 tam miałobyć MNI wgniata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 za dużo pracujesz i błędy robisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levi...a cóż ja poradzę, że te babsztyle jeszcze siedzą i się czepiają :O dziś im się nie spodobał mój charakter pisma stwierdziły, że piszę maczkiem i one nie mogą tego odczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 2, 2009 to niech kupią okulary lub znajdź im jakieś szkło powiększające :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Levi...one mają okulary ze szkłami jak od słoików :O ladaco....ok, zobaczymy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ladaco....a może nie uwidiom, bo Ci okulary zaparują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 słonecznych też nie nosisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Albo chociaż przeciwsłonecznych ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 2, 2009 klon....chylę czoła nad Twą precyzją :O a czemu tylko latem??? Słońce można spotkać i zimą----czasami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach